Reklama

Reklama

VOD (1)

Láska je jako hazardní hra. Chcete-li vyhrát, musíte si na někoho vsadit. Rae Ann Carterová se chystá na schůzku se svým přítelem, fotografem Adamem, se kterým už chodí dva roky. Budoucnost má naplánovanou - vezmou se, ona se vrátí do umělecké školy, kterou chtěla studovat před tím, než se stala sociální pracovnicí, a budou mít společné studio. Tuší, že dnes ji Adam konečně požádá o ruku. Ten jí skutečně jednu velkou novinu sdělí - dostal grant, a odjíždí na rok fotografovat žáby po celém světě. Ani slovo o svatbě, ani slovo o tom, že by ji chtěl vzít s sebou, ani slovo o tom, že by na něj měla čekat. Zhrzená Rae, které už tikají biologické hodiny, se zaregistruje na internetové seznamce, ale žádnému zájemci neodpoví. V neděli ji její matka vytáhne do kostela, a kněz a rodinný přítel otec Maynard jí navrhne, jestli by se nechtěla sejít s jeho synovcem Lukem, beznadějným starým mládencem, kterého se prý celá rodina marně snaží oženit. Rae má zprvu podezření, že to bude gay, to ale otec Maynard popře, a když se Rae s Lukem seznámí, hned vidí, že to byla zbytečná obava. Luke je mladý, pohledný, úspěšný, poněkud egocentrický a arogantní. První rande sice zdánlivě nedopadne dobře, nicméně Luke se už tehdy rozhodne, že Ray je ta pravá, a že si ji vezme. Přes menší i větší problémy to brzy vypadá na hyppyend, a Luke se s Rae zasnoubí. Pak se ale objevuje Adam, přiznává, že o grant přišel a přesvědčuje Rae, aby si Luka nebrala a vrátila se k němu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

kerkulka 

všechny recenze uživatele

Pipina, která neví co chce, ale čeká, že jí to všechno spadne z nebe k nohám. A ono taky jo, pohodí hřívou a všichni se můžou přetrhnout, to by mi taky nevadilo. Na osamocenej, klidnej večer je to ok, jinak to ale žádná extratřída vážně není - a to ani s Lucy. První a poslední třetina je fajn, prostředek nic moc. Bavila mě nezbedná teenagerka :) ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

A já naivka jsem si myslel, že takhle dlouhý film je jenom Zelená míle, a ono ne! Ale upřímně, koukat tři hodiny + reklamy na celkem ucházející MILFku Lucy Liu a její hodně pěknou adoptivní dceru nefunguje ani na mě. Lucy Liu je ale sympatická a je docela tahounem tohodle ,,veledíla". Ostatní herci jsou mě neznámí a nepřišli mi ani nějak zajímaví. Hudba je dost podobná hudbě v Danielle Steelové nebo Rosumade Pilcher. Ta zápletka je hodně divná. Je to vlastně chytrá Bridget Jonesová, rozervaná mezi dvěma muži. Ale tady mi to spíš připomíná nějakou soup operu, které byste stáhnuly 200 epizod na tři hodiny. Humor není, a není to až tak špatné, abyste se tomu mohli smát. Ale myslím, že takové ženské na mateřské, která nemá co dělat, tak si pozve domů kamarádku na návštěvu a tohle by si tam pustily, mohli by si to navzájem komentovat a tak podobně, tak by to nemuselo být úplně k zahození. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Který magor vymyslel tříhodinový romanťák??? Pokud tam nepřiletí draci nebo mimozemšťani, případně se tam nedobýva ztracená archa nebo jiný artefakt, tak je naprosto neúnosné, aby byla stopáž přes dvě hodiny. Překombinovaný scénář připomíná telenovelu namačkanou do dvou televizních filmů. Dva amanti jsou málo, tak tam dejme ještě třetího, ať je z čeho vybírat. Dívat se na to dá, ale kdyby se to ořezalo ještě pod ty dvě hodiny, tak z toho bude možná dobrý romantický film. Tříhodinový romantický film, který se neodehrává během nějaké války nebo v jiné sluneční soustavě je ovšem naprostá píčovina. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická konverzační komedie, postavená na vtipných replikách hlavních představitelů. Hezká a sympatická Lucy Liu se potýká s problémem, kterého ze tří nápadníků si vybrat pro manželství, protože roky utíkají a jak to tak bývá, rodina i přátelé by ji rádi viděli pod čepcem. Takových filmů existují mraky. Je vidět, že se jedná o televizní projekt. Vzhledem k tomu, že se tam toho kromě rozvláčného povídání příliš neděje, prostříhání by snímku neuškodilo. ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Všichni strašně rychle melou, Lucy Liu má obrovské dilema, protože si musí vybrat ze tří zajímavých chlápků a furt se tam pije víno...tam bych chtěla žít. Dobře nechtěla, ale jako program pro nenáročný večer na gauči u televize to jde (tak jo...kecám, toho pěkného bohatého týpka, co vezme holku na rande do Londýna bych fakt brala) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama