foto

David Andrews

  • nar. 2.11.1952 (64 let)
    Baton Rouge, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Anathema
2015 Cocked (TV film)
2014 Jessabelle
2013 Světová válka Z
2012 Arthur Newman
2010 Fair Game
Jensen Project, The (TV film)
Konspirátor
Milý Johne
Vezmi si mě (TV film)
2008 Horror Theater, The
2005 Stealth: Přísně tajná mise
Vyvolávači deště
2004 Dead Will Tell, The (TV film)
The Last Summer
2003 A Touch of Fate
Terminátor 3: Vzpoura strojů
Two Soldiers
2002 Dlouhá cesta
2001 Hannibal
2000 Jít za hlasem srdce (TV film)
1999 Barva odvahy (TV film)
Klub rváčů
To dítě není moje (TV film)
1998 Rat Pack (TV film)
Těhotná v patnácti (TV film)
1997 Teror
1996 Sophie and the Moonhanger (TV film)
1995 Apollo 13
Shame II: The Secret (TV film)
1994 Wyatt Earp
Záhadná Sarah (TV film)
1993 Pitch, The
1991 Living a Lie (TV film)
1990 Blind Faith (TV film)
Noční směna
Son's Promise, A (TV film)
1987 Cherry 2000
1985 Midas Valley (TV film)
Wild Horses (TV film)
1984 Hořící postel (TV film)
Noční můra v Elm Street

TV seriály

2017 Shooter (TV seriál)
Primer Contact (E10)
2016 Shooter (TV seriál)
Exfil (E02)
The Catch (TV seriál)
The Larágan Gambit (S01E05)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Tváří v tvář smrti (S07E18)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 36 (S03E10)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 8 (S01E08)
2012 Revoluce (TV seriál)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Protiúder (S10E07)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(S03E21)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
The Monroes (TV seriál)
1992 Mann & Machine (TV seriál)
1991 Antagonists, The (TV seriál)
1987 Pulaski (TV seriál)

Dokumentární

1985 Kerouac, the Movie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace