foto

David Andrews

  • nar. 2.11.1952 (63 let)
    Baton Rouge, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Anathema
The Catch (TV seriál)
The Larágan Gambit (S01E05)
2015 Cocked (TV film)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 36 (S03E10)
2014 Jessabelle
Stav ohrožení (TV seriál)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 8 (S01E08)
Světová válka Z
2012 Arthur Newman
Revoluce (TV seriál)
2010 Fair Game
Jensen Project, The (TV film)
Konspirátor
Milý Johne
Vezmi si mě (TV film)
2008 Horror Theater, The
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2005 Stealth: Přísně tajná mise
Vyvolávači deště
2004 Dead Will Tell, The (TV film)
Last Summer, The
2003 Terminátor 3: Vzpoura strojů
Touch of Fate, A
Two Soldiers
2002 Dlouhá cesta
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Hannibal
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
2000 Jít za hlasem srdce (TV film)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Barva odvahy (TV film)
Klub rváčů
To dítě není moje (TV film)
1998 Rat Pack (TV film)
Těhotná v patnácti (TV film)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 Teror
1996 Sophie and the Moonhanger (TV film)
1995 Apollo 13
Murder One (TV seriál)
Shame II: The Secret (TV film)
The Monroes (TV seriál)
1994 Wyatt Earp
Záhadná Sarah (TV film)
1993 Pitch, The
1992 Mann & Machine (TV seriál)
1991 Antagonists, The (TV seriál)
Living a Lie (TV film)
1990 Blind Faith (TV film)
Noční směna
Son's Promise, A (TV film)
1987 Cherry 2000
Pulaski (TV seriál)
1985 Midas Valley (TV film)
Wild Horses (TV film)
1984 Hořící postel (TV film)
Noční můra v Elm Street

Dokumentární

1985 Kerouac, the Movie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace