Reklama

Reklama

Máša a medvěd

(seriál)
  • Rusko Maša i Medveď (více)

Série(5) / Epizody(117)

Medvěd, bývalý cirkusový artista, se usadí v lese a připravuje se na pohodový život plný ticha a klidu. Dokud se však neseznámí s nezbednou holčičkou jménem Máša, která zde žije se svým prasátkem, kozou a psem. Sledujte celou řadu zábavných příběhů o holčičce jménem Máša a jejím medvědím kamarádovi, bývalém cirkusovém artistovi. Máša je nezbedná tříletá uličnice, která žije na staré železniční stanici v lese. Zdá se, že předčasně vyspělé, divoké a nespoutané děvčátko, které se spřátelí s každým, koho potká, je jako magnet na problémy. Medvěd je laskavá otcovská postava, která se ze všech sil snaží své kamarádce pomáhat a chránit ji před úrazem. Sám se při tom však často nechtěně stává obětí jejích lumpáren. Ačkoli má medvěd rád svůj klid, stýská se mu po společných chvilkách s Mášou, když mu zrovna není nablízku. Společně s pochybnou partičkou přátelských zvířat, která si z lesa udělala svůj domov, Máša a medvěd pobaví dospělé i děti a poučí diváky o kreativitě, oddanosti a skutečném přátelství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (118)

Puerdraco 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z najlepších krátkych animovaných seriálov (aka večerníčkov) z posledného obdobia (som zvlášť potešený, že toto dielo pochádza od ruských tvorcov). Čo ma ale trochu štvalo bola až prílišná otravnosť, vlezlosť hlavnej hrdinky, na mieste medveďa by som ju už v prvom diely zlikvidoval, ale keď on bol taký flegmoš a dobrák. :o) Ovšem happyend na konci každého dielu to vyriešil. Rozhodne to pre malé deti doporučujem, stojí to zato. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Taká tá Tom a Jerry premisa, keď menšia a slabšia postavička v podstate šikanuje väčšiu. Len medveď si to na rozdiel od Toma nezaslúži. Navyše Máša ešte o to viac lezie na nervy, že vie rozprávať. Chýbajúcu originalitu mi kompenzuje fakt, že naša malá seriál zbožňuje. Prvé dve série majú dokonca dobrý český dabing. Potom sa zmení dabérka Máši, na ktorej to celé stálo. Škoda. ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Nezlobte se přátelé, ale mé hodnocení beru spíš pocitově, než příběhově. I kdyby měl tento seriál být tím nejvtipnějším a nejpřekvapitelnějším těchto dvou hlavních hrdinů, nedokážu ze sebe vypustit tu jaksi "nevhodnou" agresi. Už při pohledu a sledování tohoto seriálu mě hrozně znervózňuje ta Máša, která trápí medvěda, a ten její urputný smích v znělce a znělka jako taková je něco strašného a celou dobu mi to v hlavě drásá mozek. O to víc mě překvapuje, že tento seriál je jeden z nejsledovanějších seriálů vůbec na YouTube, který přesahuje snad biliony zhlédnutí, i když si myslím, že to číslo muselo snad být zfalšováno, jinak to nemůže být pravda. Jednu hvězdu dám za popularitu a ruskou propagaci, ale nejradši bych na tento seriál zapomněl. Za nás byly krásné seriály, jako Kačeří příběhy, nebo Rychlá rota... kam s tím až doplujeme? ()

RoCho 

všechny recenze uživatele

Je to určitě jedna z nejhezčích pohádek moderní doby, protože na většinu nových animáku se nedá koukat. Moje nejoblíbenější pohádky z dětství byli určitě Pat a Mat, Krtek, Silvester a Tweety a bylo jich určitě ještě více. Nyní má dvouletá dcera nejraději kouká na Mášu a já na to koukám s ní. Pohádka je za mě určitě nejhezčí v originálním ruském znění, česky dabing se moc nepovedl. ()

Wooke 

všechny recenze uživatele

No galubčiki...davaj lečiťsa...Milujem ruský jazyk od momentu, keď som sa ho začal učiť. Hlas malej Máši je krásny, a prízvuky sú božské. Poviete si, že to je pre deti, no podľa mňa to pokojne môžu pozerať aj puberťáci a nič im nikto nepovie. Jednoduché, krásne, dokonalé ruské dielo, ktoré stojí zato a hlavne, dokáže zabaviť. ()

Galerie (232)

Zajímavosti (15)

  • Seriál začala dabovat poloamatérská dabingová skupina Fénix ProDabing, která zajišťuje dabing titulům, které se patrně nikdy oficiálního dabingu nedočkají. Po prvním dílu však skončila, neboť tento seriál začala vysílat Česká televize s profesionálním dabingem. (VoxMortis)
  • Máša vyniká v hraní šachu ("Ťahaj koňom"), no nie je dobrá kuchárka kaše a knedlí ("Máša a kaša", "Bon appetit"). (Carol Pifková)

Reklama

Reklama