Reklama

Reklama

Máša a medvěd

(seriál)
  • Rusko Maša i Medveď (více)

Série(5) / Epizody(117)

Medvěd, bývalý cirkusový artista, se usadí v lese a připravuje se na pohodový život plný ticha a klidu. Dokud se však neseznámí s nezbednou holčičkou jménem Máša, která zde žije se svým prasátkem, kozou a psem. Sledujte celou řadu zábavných příběhů o holčičce jménem Máša a jejím medvědím kamarádovi, bývalém cirkusovém artistovi. Máša je nezbedná tříletá uličnice, která žije na staré železniční stanici v lese. Zdá se, že předčasně vyspělé, divoké a nespoutané děvčátko, které se spřátelí s každým, koho potká, je jako magnet na problémy. Medvěd je laskavá otcovská postava, která se ze všech sil snaží své kamarádce pomáhat a chránit ji před úrazem. Sám se při tom však často nechtěně stává obětí jejích lumpáren. Ačkoli má medvěd rád svůj klid, stýská se mu po společných chvilkách s Mášou, když mu zrovna není nablízku. Společně s pochybnou partičkou přátelských zvířat, která si z lesa udělala svůj domov, Máša a medvěd pobaví dospělé i děti a poučí diváky o kreativitě, oddanosti a skutečném přátelství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (118)

Gig 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem viděl jeden z dílů u mého kamaráda, který má malé prcky. Ještě než to pustil jsem si říkal, tohle mě přece nemůže chytnout v mém dospělém věku. Krtečk je nádherný, český, ale přece jen tam hraje nostalgie z dětství. Tady žádná nostalgie přece nemůže hrát, protože to není moje dětství. Ano je tu Máša a medvěd, tj. základ pohádky z dětství. No nic, viděl jsem pár dílů, potom jsem si pustil to celé. No a ono to funguje. Je to snad druhý animovaný ruský seriál, co mě chytil, tedy po Vlku a zajíci :). Vynikající je díl s mobilním telefonem, ala jak je to, když dítěti svěříte mobil. Skvělý je díl, kdy Máša s méďou píšou scénáře k filmum ala Zoro, Titanic , King Kong či Avatar. A co u mě boduje je díl s tenisem a narážkou na Šarapovou a tenis a její vzdychání :). No zatím to nemá hluché místa. Uvidíme. Zatím si přeju, ať to tento seriál pokračuje. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Člověk si nemůže nevzpomenout na vlka se zajícem při koukání na medvěda a tu malou pohromu, hlavně kvůli místu vzniku. Jenže on je to pro prcky možná ještě větší fenomén, než bylo před lety Jen počkej pro nás. Na televizní seriál opravdu krásné zpracování, vtipné jednoduché zápletky, dokonce bych se z ní i naučil i něco z azbuky a ruštiny. Děti to milují a jelikož je seriál dělaný pro nejmenší diváky a fakt, že se na něj bez problému zvládnu dívat i já, dokazuje, že svůj cíl splňuje znamenitě. ()

Reklama

Joski 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážne rozprávky o malom nezbednom dievčatku Máši a dobrosrdečne trpezlivom cirkusovom medveďovi Míšovi. Príbehy sa odohrávajú v lese a v dome medveďa. Každá časť prináša nové a veľmi vtipné situácie zo života hlavných postáv a zvierat v okolí. Hyperaktívna a energická Máša väčšinou vyrobí nemilé prekvapenia a všetko musí vždy či chce alebo nie, zachraňovať medveď Míša. Animácia je okrem úvodných titulkov vypracovaná do najmenších detailov v 3D modelácii. Veľké plus sú vydarené gagy a povahová charakteristika postáv. Pre deti sú v niektorých častiach doplnené piesne pre Mášu, ktorá je v tomto seriáli jediná hovoriaca postava. Seriál možno hodnotiť po výtvarnej i dejovej stránke ako veľmi vydarený a vrelo odporučiť celej rodine:-) 90% ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasné krátké příběhy, u kterých jsem se několikrát smál tak, že mi vysichalo v krku. Český dabing bohužel tentokrát není tak skvělý, jak jindý bývá, ale pro děti je jistě lepší, než ruský originál. Mluveného slova tu sice není mnoho, ale Máša je v originále prostě ještě kouzelnější uličnice :). Jo a nejlepší díl? Jednoznačně Máša a kaše :). Nedávám to často, ale 100 % ()

ZajoMajo 

všechny recenze uživatele

Konečne spolu s KHL do ktorej vstúpil slovan, som oprášil ruštinu aj cez túto rozprávku. Konečne počujem slovanskú reč a nie stále dokola tú primitívnu angličtinu. Kto Máši rozumie, ten sa nasmeje z jej hlášok. Deti sú z Máši unesené, pozerá sa to donekonečna a to dokonca aj môj jeden a pol ročný syn si vypýta Mášu ako - Míňa. Konečne niečo z ruskej tvorby, kde je vždy veľký potenciál, nápad, neobkukanosť, nenásilie. Ruské rozprávky vždy boli špica, nielen animované ale aj hrané. Po starom vlkovi so zajacom, koníčkovi hrbáčikovi, prišla absolútna jednotka pre deti. Konečne sa starý ruský medveď preberá zo spánku. Kto by chcel vidieť dievčatko, ktoré prepožičalo Mášenke hlas nech klikne sem: https://vimeo.com/32919915 Všetky diely sú tu: http://www.youtube.com/show/mashaimedved ()

Galerie (232)

Zajímavosti (15)

  • Medveď Míša je cirkusovým medveďom, ktorý si svoj dôchodok užíva v lese vo svojom domčeku. (Carol Pifková)
  • Seriál začala dabovat poloamatérská dabingová skupina Fénix ProDabing, která zajišťuje dabing titulům, které se patrně nikdy oficiálního dabingu nedočkají. Po prvním dílu však skončila, neboť tento seriál začala vysílat Česká televize s profesionálním dabingem. (VoxMortis)
  • Máša vie hrať na elektrickú gitaru ("Hit sezóny"). (Carol Pifková)

Reklama

Reklama