Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náhradní šéfová kriminálky v Malmö, Linn Björkmanová, se pokouší Sagu na žádost její matky více začlenit do sociálního života, což vyšetřovatelku zahání do kouta. Náhodou se objeví nová spojitost mezi vraždami, která ale diskvalifikuje dosavadního hlavního podezřelého. Ambicióznímu mafiánovi Lucasovi začíná téct do bot, ale má v rukávu ještě jeden trumf, který by mu mohl zachránit kůži. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak sa nám postupne dejové línie začínajú elegantne pretínať, respektíve sa začínajú pretínať tak, aby sa na konci všetko elegantne pretlo a my sme boli maximálne spokojní. Zatiaľ je k tomu slušne našľapnuté a snáď záver vyťaží z potenciálu takto doširoka rozohratej hry. Nový Sagin partner, ak si dobre všimnete jeho výraz, taktiež nedokáže poriadne klamať a asi jeho malé tajomstvo šikovné ženské v z okolitých kanclov a kuchynky rýchlo odhalia. Saga hláškuje opäť ako o život, len keby si to dievča samé aj uvedomovalo... Jej matka sa stáva najmenej sympatickou postavou celého seriálu, vrátane všetkých vrahov. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už ani nevím, jestli je na třetí sérii zajímavější samotné vyšetřování nebo odhalení, která se případu přímo netýkají. Ať tak, či tak, mě baví obojí, a asi proto na mě seriál tak dobře funguje. Tvůrci tentokrát k chmurné atmosféře přidali i další ingredience ve formě napětí a akce (ač minimalistické) a umíchali velmi chutnou záležitost, kterou se mi trefili do chuti. A ještě mi dokázali pěkně zabrnkat na nervy postavou vlezlé, protivné a věru nehezké hobitky. Saga byla každopádně opět ve formě a některé její interakce s okolím mi uprostřed všeho toho marastu způsobily úsměv. / Poučení: Přímé jednání nedovoluje dezinterpretaci. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato série zatím boří veškeré stereotypy, které nastavil seriál v prvních dvou sériích a já si rozhodně z tohoto důvodu zatím netroufám vsadit na svého vraždícího koně. To, že se tato série tolik odlišuje je každopádně moc dobře. A vůbec je tato série v mnoha ohledech výjimečná. Doposud například neexistovala postava, jejíž existence a výskyt v seriálu by mě jakkoli iritoval, teď existují takové postavy hned dvě - matka Sagy a ta píča co zastupuje jednorukého Švéda Hanse. To je vždy utrpení muset se dívat na ty jejich otravné ksichty a když promluví, tak mám chuť vraždit. Naštěstí to kompenzuje vynikající a prozatím zcela nepředvídatelný děj. Těžko říct, zda je to způsobeno tím, že jsem u seriálu začal chlastat, nebo jsou jednotlivé zápletky až o tolik promakanější. Moc se mi líbí, kterak jednotlivé postavy nečekaně chcípají. Prozatím zřejmě nejzajímavější série. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...........pozerám tieto dni denne seriál Most.....prečo vo Švédsku ani Dánsku nemajú záclony ani iné tienenia okien....poskytlo by to nielen väčšie súkromie  ,ale i niektoré zločiny by možno sa nestali.... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podezřelý Lukas zná Henrikovo tajemství a možná se mu bude jednou hodit nějaká ta laskavost. K té už ovšem nakonec nedojde. Oběti vražd spojuje spálenina – skvrna v ústech, ale ne u všech, plyne z toho tedy nějaký napodobitel? Náhradní šéfová kriminálky v Malmö, Linn, se čím dál tím víc zajímá o Sagu, její život i její pracovní návyky a postupy, což jí není příjemné. Navíc se má v její minulosti pošťourat jeden náš starý známý. Když už jsme u minulosti, Saga už zná pozadí starého případu, o který ji požádal Henrik. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama