Reklama

Reklama

Kódované vysílání

  • Velká Británie The Numbers Station (více)
Trailer

VOD (1)

Bývalý tajný agent Emerson - toho času v nemilosti - dostane za úkol chránit dvacetiletou Katherine, šifrovací operátorku v malé vysílací stanici CIA, která se nalézá v opuštěné oblasti. Emersonova mise je jednoduchá: udržet Katherine v bezpečí. Když bomba nastražená v autě před stanicí naznačí, že na ně kdosi něco chystá, dvojice je nucena použít stanici jako útočiště a Emersonovy bojové dovednosti jako svou jedinou zbraň. Stanou se terčem skupiny neznámých smrtících agresorů a nemají v rukou nic, než nahranou zprávu od předchozího bodyguarda. Emerson a Katherine se dostanou do boje na život a na smrt s velmi odhodlaným nepřítelem. V situaci, kdy je stanice ohrožena, cíl neznámý a únik nemožný, se stává prioritou této dvojice jediné - vyváznout z toho živí. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Tony-Z

Tony-Z (hodnocení, recenze)

Mě teda připadalo, že v COD Black Ops to byla hlavní nit, spojující dokupy celej příběh.

Tam byli ti spící agenti navíc po jakýmsi výplachu mozku a obdrženejm instrukcím se nedovedli vědomě vzepřít.

Jinak na COD jsem si vzpoměl hned, když jsem viděl název filmu.

Martensson35

Martensson35 (hodnocení, recenze)

Tady to mají být asi "spící agenti"  tj. že hlavní úkol mají již dávno daný a jen vyčkávají na signál, aby spustili akci. Něco jako v Telefonu. Něco podobného bylo na začátku a na konci zmíněno ve hře COD Black Ops (pokud jste to hráli) . A jak jsem četl v profilu filmu na IMDB, tak Cusack má hrát na hrát agenta na podobnou činnost.

TheRipper

TheRipper (hodnocení, recenze)

JUWA

to by bylo fakt nenápadný kdyby agenti chodili na velvyslanectví :). Identitu agenta má znát co nejmin lidi. I když tohle řešení je taky pěkná kravina ale maj aspon námět na film :D

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Tony-Z

ďakujem....toto celkom dáva zmysel....len mi nie je jasne,prečo si tí agenti nezajdu na ústrednu,ved napr. USA má v mnohých štátoch ustrednu,taktiež velvyslanectva su všade,a bolo by to z hladiska bezpečnosti lepšie,než sa spoliehať na kód,ktorý môže niekto modifikovať.Ale možno kecám

na příspěvěk reagoval TheRipper

Tony-Z

Tony-Z (hodnocení, recenze)

JUWA

Agenti tajných služeb dostávají příkazy pomocí číselných kódů. Někdo se do tohoto systému "nabourá" a vydá kódované rozkazy k vraždám. Asi aby zahladili stopy, potřebují se zabavit osazenstva jedné ze stanic, která ty kódy vysílá. Ti dva naopak potřebují rozluštit kód (který evidentně neznají) a zrušit podvrhnuté rozkazy dřív než bydou vykonány.

Tak jsem to pochyopil já.

na příspěvěk reagoval JUWA

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Chápe niekto,o čom by to malo byť? Z traileru fakt nie som múdry.

na příspěvěk reagoval Tony-Z

Reklama

Reklama