Reklama

Reklama

Recenze (3)

Fanita 

všechny recenze uživatele

Na britských seriáloch takéhoto typu sa mi páči tá autenticita k životu obyčajných ľudí. Nepreháňajú to zbytočne prehnanými šialenstvami a charaktery postáv sú pekne čitateľné. Monday Monday mi trochu pripomínal iný britský seriál Sirens. Aj keď sú oba z úplne iného prostredia, z oboch na mňa sálala neskutočná pohoda a nemala som chuť nikdy odtrhnúť oči od obrazovky. Príjemní herci, zapeklité situácie, vtipné rozhovory a aj chytľavé hlášky: "Okay, What do you want? Coffee, tea, me?" Skvelé. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem v nějakym dobrym rozmaru či co, pět hvězdiček jako bych rozdával na potkání. Ale všechno má svý důvody a Monday Monday přes jistý (opět vědomý) nadhodnocení neni výjimkou. --- Vskutku neuvěřitelně příjemná zábava. Peripetiemi zaměstnanců a jejich více či méně oddělenym sledovánim, decentnim humorem i sotva vídanym důrazem na autenticitu Monday Monday nápadně připomíná Twenty Twelve. Akorát se odehrává na většim prostoru, neni to zrovna mockumentary a vrchem přidává flashbacky (i celkově určitou dějovou konstrukci). Což nutně neznamená kvalitnější podívanou než v případě Twenty Twelve, ale ... aspoň Monday Monday nepůsobí ohraně. --- Co ještě oba projekty spojuje, je pak tahleta Morven Christie. Zde s postavou vyloženě k zulíbání a k fandění až za hrob, takže se na tu obligátní (a sympaticky klišovitou neklišovitou) tečku snad i normálně těšíte. --- Vážně jedna z těch seriálových postav, pro který prostě koukáte a koukáte, a zubíte se a zubíte, a rozplýváte se a rozplýváte. Přitom ji, uvažte, hraje SKOTKA!! (Leč "odakcentovaná".) --- Mimochodem fanoušky Mirandy bude jistě zajímat, že se tu (krom Ellise) potkáte i s Hart samotnou, a to ne v uplně bezvýznamný roli. Naopak jde o stálici humorný složky. ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Nenajdete tady nic vyloženě dechberoucího. Žádná postava mazaného a velmi šikovného Sira Humphreyho, ani řvoucího Malcolma Tuckera, není tam strašně nesympatický nebo zákeřný záporák či vedoucí ... je to v podstatě takový normální kolektiv ve firmě, která mezi zaměstnanci má své exoty, své hodné i zlé postavy a své páry. Neměla jsem pocit, že by tam šlo o něco velkého. Jen se koukáme jak to v práci a někdy i v soukromí zvládají, což není nezajímavé. Nevím, zda by to mohl být materiál na několik sezon, ale za 7 dílů se rozhodně nestihne omrzet Ty dva večery, které jsem Monday Monday věnovala nebyla ztráta času. ()

Reklama

Reklama