Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavný snímek, u jehož sledování jsem si vzpomněl na ptákovinu Mistři hazardu. Naboř a ujeď je takový klasický příjemný film na jedno podívání. Některé scény určitě stojí za pozornost, například když Bradley Cooper doporučuje psí žrádlo. Film tak nějak bezproblémově dojede do vytouženého cíle. Malinko lepší průměr. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty vole, ten ex byl vážně hroznej pičusek. Místy zvláštně zabarvená komedie s trochu nečekaným humorem včetně politicky ne/korektních vzdělávacích vsuvek. Kristen Bell už mi konečně přestala vadit a začala mě bavit. koechner je bez debaty, jeho malé role miluju, Cooper docela překvapil, takovou roli bych od něj nečekal, cameo Batemana pobavilo a Tom Arnold je prostě řízek. Pobavilo. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zábavná a pro mě známými tvářemi obsazená akční komedie, která si na nic nehraje a baví od začátku do konce. Chemie mezi Daxem Shepardem a Kristen Bell funguje, Michael Rosenbaum opět hraje idiota a opět ho hraje perfektně, ale nejvíc asi překvapí pološílený Bradley Cooper se svým příšerným účesem. Dokonce se tam mihne i Beau Bridges, Jason Bateman a Joy Bryant, se kterou Dax Shepard tvořil dvojici v seriálu Parenthood a tudíž je vidět z jiného úhlu a v odlišné herecké poloze bylo dost zajímavé. Příjemná oddychovka! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční bláznivá dramatická romance! Jo, fakt něco takovýho existuje. Jsem v pokušení napálit tomu maximum a upřímně lituju všechny "suchoprdy" ;), kteří se u toho za žádnou cenu nemůžou naplno odreagovat. Zatím asi 100 nejzábavnějších minut filmového roku 2012 s několika špičkovými humornými scénkami, co vám potrhají bránici. Úplně ten dream project chápu. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Plný klišé.... Napravenej gangster jede kvůli své nové holce do města, kde ho čeká odplata za jeho minulost, do toho se zaplete bejvalej tý jeho, kterej ho nechá sledovat svým bráchou - teplým policajtem. Je to celkem svěží, dialogy jsou doopravdy překvapivý a chytrý i zábavný zárověň. Je to malý film spíchnutý horkou jehlou, ale je milé, že se někdo pustí do takhle ujeté blbosti pro zábavu. No a ten vtípek alá Jáchyme hoď ho do stroje.......dost nuda :) ). ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)
  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)
  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama