Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Štědrý večer našli za dveřmi záhadný dárek. Nikoho nenapadlo, že budou mít moc zničit jejich vlastní město. (oficiální text distributora)

Recenze (23)

Dochy odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy skvělé, filmy dobré, existují i průměrné a podprůměrné, jsou některé, které bych zařadil do kategorie odpad. A pak je tu tohle. Možná základní myšlenka by se použít dala (tedy pokud by ji někdo vhodně rozvinul). Ale tady? Příběh na nic, postavy nereálné, dějová linie roztrhaná, něco se děje, ale nikdo neví co a proč, fyzika kulhá. Pokud jste sami zvědaví, je to vaše volba. Ale zapomeňte na to, že na tenhle výtvor někoho pozvete abyste mu vylepšili den. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Netuším ako sa mi práve tento film dostal do sekcií chci videt. Ale keďže včera napadol prvý sneh nápad pozrieť si tento film prišiel pomerne rýchlo. Čakať od filmu ktorý má 20% zázraky to som asi chcel priveľa. Film je dokonca z obdobia Vianoc ktoré už mame za rohom. Je v tom ale cítiť tv film ktorý by ste si asi radšej pozreli niekedy v noci a určite by ste pri ňom aj zaspali. Ale ako katastrofický film bez dobrých efektov sa to dalo vydržať. 2* ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Já bych řekla, že Sněhový armageddon nebyl vůbec tak špatný. Docela slušný scénář i obsazení. Ve filmu odehrávající se "problémy se sněhem" však ani zdaleka neodpovídají katastroficky vzhlížejícímu plakátu, který láká na děsivou sněžnou pohromu. Samotný děj se neodehrává nijak extrémně dramaticky, spíše na mě působil, že ani zdaleka nevyužil svůj možný potenciál, aby se více přiblížil Snowmageddonu, který je znázorněn na plakátu. Ke konci se dočkáme milého odkazu na Pána prstenů, kde musí být ničivá koule odnesena do sopky a poté vhozena do ohnivé propasti:) Na film se dalo bez problémů dívat, ale obsah byl poněkud prázdný, postupem času i jednotvárný. I když mě docela naštvalo, že se tvůrci úplně vykašlali na vysvětlení původu oné tajemné koule, což by mě docela zajímalo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zopár filmov Sheldona Wilsona som už videl, takže som vedel, že nemám čakať žiadny dychberúci veľkofilm. Je to režisér béčkovej kategórie. Tam tiež treba zaradiť aj jeho snímok "Snowmageddon", ktorý natočil v roku 2011 v lacnej kanadskej televíznej produkcii. Slabí herci, mizerné filmové triky a za vlasy pritiahnutý scénar. Záhadný vianočný darček spôsobí v malom horskom mestečku "Snehový armagedon". Tajomná sklenená guľa rozpúta "Snežné peklo." * ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrný katastrofický snímek, který byl dějově průhledný, jako triko od " vietnamců ". Film byl ničím nezajímavý, i když šlo o vánoční téma. Absolutně nevkusné a mimořádně trapné, navíc s obrazově neatraktivními triky, které odhalí i dítě ve školce. Závěr = Díky blížícím se vánocům,,, ze soucitu 1 hvězda * ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama