Reklama

Reklama

Opálené krásky v odvážných bikinách, moře piva a hamburgerů, decibely techna…tak si Jimmy Greenburg představuje hudební festival, který chce uspořádat na plážích rodného přímořského letoviska. Jsou prázdniny, proč by tu omladina nemohla utratit pár babek z peněženek svých rodičů? Festival je brzy v plném proudu, když tu se náhle z písečné duny vynoří přízračná žraločí ploutev a pak tlama plná krvelačných tesáků. Žraloci plující v písku? Narychlo přivolaná ichtyoložka Sandy je sice náramně sexy, ale z těchle prazvláštních tvorů ji zůstává rozum stát. Navíc se zdá, že mají velký, skutečně velký hlad…Pro slabé nátury to rozhodně příjemné pokoukání není, pokud to však také máte rádi trochu „horké“ a přistoupíte na bláznivou hru filmařů, můžete si s touto parodií užít docela dobrou zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

dannyd14 odpad!

všechny recenze uživatele

Čudujem sa PETA, že nepodala sťažnosť na režisérov (ale to, že sa unúvajú namietaním na zvieratá v hrách je fakt paradox), ktorý tým zvieratkám evidentne nedajú pokoj. Ale ešte viac sa čudujem, že odkiaľ berie pán režisér, dofrasa, právo, prachy a hlavne guráž niečo takéto natočiť?! Hnus, hnus a ešte raz hnus. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě tenhle kousek zdaleka nepobavil tolik, kolik jsem si od něj sliboval. Samozřejmě žraloci plovoucí v písku jako ve vodě jsou skvělý nápad, filmové triky jsou naprosto bombastické a kulervoucí a plážová megaparty je nezapomenutelná. Ale strašně mě štval nemožně přehrávající Corin Nemec (Jimmy), který svými grimasami, pitvořením a komediálním šaškováním dával hrozně moc najevo, že je to všechno jen taková velká švanda a taškařice a recese, a to se mi vůbec nelíbilo. V tomhle druhu filmu bych naopak viděl rád vážné a civilní herecké výkony, aby mu sedlo na lep ještě mnohem víc prostoduchých hejlů se svými "odpady" a "vrcholy stupidity". ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Stojí takhle banda mladých na pláži a najednou CHRAMST !! z písku vyskočí asi pětimetrovej žralok a sežere jednoho z nich. Ostatní čumí co se děje a už to jede : Heeej viděli jste to? On ho / jí sežral...blbost přece žralok nemůže vylézt z pís...CHRAMST...jéééé viděli jste jak ho...CHRAMST...pomoooooc CHRAMST...tak to je plus mínus příběh. Že to zní jako totální blbost? Je to totální blbost. Nejlépe se tam kouká na holky a to je tak vše...takže světe div se, ale Čelisti opět zůstávají nepřekonané...CHRAMST ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl spousty žraločích filmů, ale s něčím podobným jsem se ještě nesetkal. Měli jsme tu už žraloka zkříženého s chobotnicí, zmutovaného s lidskou DNA, vydávajícího zvířecí řev divoké šelmy, takového jenž dokázal sežrat letadlo i plovoucího pozadu, ale aby některý dokázal proplouvat napříč písečnými dunami to ještě ne. Snímek se sice hlásí k parodiím, ale na něco takového jsem opravdu nebyl připravený. Ještě teď se pomalu probírám z šoku, cože jsem to před chvílí viděl. Tvůrci se nás snaží po celou dobu rádoby vtipnými scénami a hláškami, které určitě někoho dostanou do křečí, ale mě už pomalu začínají podobné filmy lézt krkem. Mám rád zvířecí a monster filmy, ale už to začíná zacházet do obrovského extrému. Filmy od Asylum občas ještě překousnu, jenže tento film je v mnohém překonal. Především pak v otřesných digitálních efektech, ztvárnění žraloků i dementními hereckými výkony. Nesnáším přehrávající herce, jenže tady to dělal snad každý. I ti blbečci pobíhající po pláži sem a tam... ()

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je největší zlom v žánru žraločích filmů od dob Čelistí. Spielbergův majstrštych nás naučil bát se moře, Atkinsovův kus ukázal, že v bezpečí nejsou ani chudáci opalující se na pláži. Až budete příště stát u vody a vystrašeným pohledem hledat ve vlnách zlověstnou ploutev, tak pamatujte, že smrt může přijít každou vteřinou a nikde nejste v bezpečí. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Malibu a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Ve scéně, kdy leze policista s ichtyoložkou na skálu, spadne mu vysílačka z ramene. V dalším záběru ji má však opět přidělanou na rameni. (TheDave)

Reklama

Reklama