Reklama

Reklama

Opálené krásky v odvážných bikinách, moře piva a hamburgerů, decibely techna…tak si Jimmy Greenburg představuje hudební festival, který chce uspořádat na plážích rodného přímořského letoviska. Jsou prázdniny, proč by tu omladina nemohla utratit pár babek z peněženek svých rodičů? Festival je brzy v plném proudu, když tu se náhle z písečné duny vynoří přízračná žraločí ploutev a pak tlama plná krvelačných tesáků. Žraloci plující v písku? Narychlo přivolaná ichtyoložka Sandy je sice náramně sexy, ale z těchle prazvláštních tvorů ji zůstává rozum stát. Navíc se zdá, že mají velký, skutečně velký hlad…Pro slabé nátury to rozhodně příjemné pokoukání není, pokud to však také máte rádi trochu „horké“ a přistoupíte na bláznivou hru filmařů, můžete si s touto parodií užít docela dobrou zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

E lan 

všechny recenze uživatele

Super odpad:-) Ten si člověk jednou za čas musí dát, aby si pak vážil skutečných filmů:-) Každopádně je to stoprocentní odpad, který k hodnocení * přináší nechtěně vtipné scény, kterých je ve filmu několik ("super párty" na pláži, žraloci, hlavní záporáci v akci). Za smích si prostě film tak vysoké hodnocení rozhodně zaslouží... ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo…žralok ve vodě je ohrané téma, vezmem pár dolarů a natočíme film o žralocích v písku, co na tom, že nemáme prachy, digitálních efekt, i když tragický stačí a aby si to diváci moc nevšímali, nacpem tam stádo silikonových koziček a bude to…v půlce z toho uděláme komedii, protože tohle fakt brát vážně nejde Tleskám a smekám, hranice béčkových filmů pokořena hluboko za možnosti pozemské abecedy! No nic komu to nestačilo...hurá na další libovku, tentokrát na žraloky ve sněhu...Avalanche Sharks! ()

Reklama

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je největší zlom v žánru žraločích filmů od dob Čelistí. Spielbergův majstrštych nás naučil bát se moře, Atkinsovův kus ukázal, že v bezpečí nejsou ani chudáci opalující se na pláži. Až budete příště stát u vody a vystrašeným pohledem hledat ve vlnách zlověstnou ploutev, tak pamatujte, že smrt může přijít každou vteřinou a nikde nejste v bezpečí. ()

Xenon 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná síla "Whaaaaaat?!!!!" momentů! :) Rozpočet na tenhle film musel být tak 1000 dolarů max. "Velká" očekávaná letní párty na pláži......až na to že se tam "mačká" asi 20 lidí v jednom záběru a v druhým mají mezi sebou rozestup 5 metrů!! :-D Prostě pecka! A ten konec! Doporučuji s přáteli a velkou kopicí alkoholu atd. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Skoro jsem čekal nápis: Natočeno podle skutečné události. Cha, cha, cháá. Zatím co nás kdysi Steven Spielberg spolehlivě vyhnal na několik dní z vody na pláž, tak se v tomto snímku zase bude do vody vrhat v žalostných křečích podobných smíchu. CITÁT - Ó, pomóc, něco sežralo mého kluka, vylezlo to z písku................ Čelisti totiž z tohoto snímku doslova vyskakují, celé je to velice podobné s legendárním hororem. To je však vše, zde zuby snímku Čelisti nesahají ani pět centimetrů pod paty. Chvilku vás to drží nad hladinou a vy čekáte, jak se to vyvrbí a co to z toho písku vlastně vypluje, ale čím déle na to čučíte, získáváte dojem, že je to ztracený čas. CITÁT - Maminka se zlobí...... znáte tu větu ? Je taky z jednoho snímku Stevena Spielbergra a to z Jurského parku, konkrétně z filmu Ztracený svět o dinosaurech. Tady má tohoto tvůrce někdo rád, že ho tak krásně napodobuje. CITÁT - Tak co, zapaříme ?........ A když na to čumím asi hodinu, začínám si také uvědomovat, že ani ta ženská část herců není moc hezká a já nakonec začínám fandit písečným žralokům. Až uvidíte davové scény, chcípnete - smíchy. CITÁT - To byl ž ž ž ž žž žžžralóóóók!!!!........ Pokud to nebudete brát vůbec vážně, možná se vám to nakonec bude i líbit. Já dám za dvě. Tak jsem si přečetl celkem pěkně kreslený komiks, který vznikl podle tohoto filmu a zvyšuju hodnocení na tři. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Malibu a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Ve scéně, kdy leze policista s ichtyoložkou na skálu, spadne mu vysílačka z ramene. V dalším záběru ji má však opět přidělanou na rameni. (TheDave)

Reklama

Reklama