Reklama

Reklama

Girlhouse

Trailer

Vysokoškolačce Kylie (Ali Cobrin) nedávno zemřel otec a její matka bohužel nemá na její studium dost peněz, proto se Kylie rozhodne přijmout nabídku pracovat na erotickém live chatu v luxusní vile Girlhouse.
Bohužel mezi uživateli se skrývá i psychopat Loverboy (Slaine) a je jen otázkou času, kdy mu jen monitor počítače nebude stačit. (korbitch22)

(více)

Recenze (133)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Není to úplně špatné, jen mě přišlo, že z toho šlo vytáhnou mnohem víc. Hlavní hrdinka je dost sympatická a taky moc pěkná, takže se jí dá bez problému krásně fandit. Totéž by šlo napsat i o zbytku hereček, jenže nemají tolik prostoru, aby se nějak výrazně vyprofilovaly. Největší problém filmu je, že totálně zazdili hlavní psychopata, který se v začátku krásně předvedl. Jeho jedinou motivací bylo, že si z něho holky udělaly srandu a on je proto rozseká na kusy. Jako vážně?? I když, je dospělý a asi poměrně inteligentní, když dokázal haknout celý systém Girlhouseu. Škoda, že je film, v některých momentech fakt hloupý a pro diváka co viděl pár hororů směšný. Girlhouse je obyčejný slasher, na který se moc pěkně kouká kvůli velmi pěkným herečkám. Nic víc. ()

zigíš 

všechny recenze uživatele

moc hezky natočeno, holkama zahráno a vůbec ..povedený slasher co na diváka neklade kdovíjaké nároky, slušně baví a za hoďku a půl uteče :) ()

Alisa 

všechny recenze uživatele

Dobrá zábava celkem. Nebýt první třetiny filmu, která byla asi určena výhradně pro pány, bych byla ochotna dát i víc. Záporák byl opravdu kvalitní úchyl, ale nemůžeme mu to vyčítat, když se k němu slečny tak špatně chovaly. Dobře jim tak, že. Na slasher, který obvykle moc nemusím, to bylo opravdu solidní. Na můj vkus tam ale bylo nějak málo blondýn a ta jedna ještě nedopadla úplně ideálně, ale co už. Režisér má možná nějakou nepěknou zkušenost s takovým andělským stvořením. :-) Ale jo, s klidným svědomím to můžu doporučit, a to i děvčatům. :-) ()

Amputace 

všechny recenze uživatele

Ačkoli se Girlhouse pohybuje v rámci slasheru (tedy v postupném vyvraždění určité skupiny lidí), některé znaky jsou pro něj netypické: vrah se vrahem postupně stává na základě svého charakteru, zážitků z dětství a okolností, není vrahem už apriori – film sleduje jeho proměnu. Ve většině slasherů vrah vstupuje na scénu již jako hotový ničitel svých obětí, jehož motivace mohou být postupně odkrývány. V Girlhouse je postup opačný – nejprve je odhaleno vrahovo soukromí a až postupně jeho přerod v bezcitnou zrůdu v masce. --- Vrah v sobě spojuje obdiv a nenávist k ženám. Jeho vnímání sexuality je velmi komplikované a patologické, což je způsobeno jeho dětstvím, ve kterém zažíval posměch ze strany dívek namířený na jeho sexuální rysy. Jedinou možností, jak se vyrovnat se ženami, se pro něj nakonec stává jejich likvidace. Sexuální motivace pro vrahovo zabíjení souvisí s klasickou slasherovou kombinací sexuality a nahoty (první polovina filmu) s brutálním násilím (druhá polovina filmu), která je zde vyhnána do extrému a je dokonce přímo tématizována (prudký kontrast mezi oběma oběma polovinami). --- Vrahův vpád na scénu je velice rychlý, svých obětí se zbavuje brutálně a nekompromisně. Nevyžívá se v týrání obětí, ale jde mu o jejich co možná nejrychlejší likvidaci. Většina jeho obětí jsou ženy – on sám má během zabíjení na obličeji masku z umělé ženské panny. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

A to chtel pritom Loverboy je trochu te lasky, mohli jsme si vsechna ta jatka usetrit :-) Jinak jedina, ktera stala za zachranu, byla Kylie. Zbytek hrozny cubky. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Copak nikdo kurva dneska už neumí, nebo nemá odvahu, natočit prostě jen čistokrevnej, syrovej, násilnej, brutální masakr, jatka, se záporákem, který se s ničím a nikým nesere, řeže, bodá, krájí, půlí, láme, mačká, až to z obětí stříká kurva na všechny posraný světový strany?????????? Do prdele už se všema těmahle trendovejma blbostma, poctami starým zkurveným časům a všema podobnýma sračkama, se kterýma na sebe chtějí tvůrci upozornit jen proto, aby znovu a kurva znovu zkoušeli udivovat a oblbovat současnou mládež, jen aby jim to sežrala a oni pak mohli dostat tu vytouženou nabídku od nějakýho toho zasranýho, velkýho studia na jejich vysněný velký, posraný film! Do hajzlu už s tím vším. Pořád to samí dokola. Mladí, krásní, zamilovaní, láska, randění, internet, facebook, nějakýmu zmrdečkovi se ale až tak nedaří, tak o tom budeme hodinu přiblble žvatlat, abychom pak mohli v posledních dvaceti minutách něco předvést, a tak toho pičuse pošleme ty mladý, krásný idioty potrestat. Ale pozor, nesmí to být zas až tak moc bububu, na krev zapomeňte, na to není mládež připravená a brutální zobrazování násilí? No fuj, nejsme zvrhlící, na efekty nejsou penízky a navíc naši mladí a neklidní trikaři umí tak akorát starou piču. Takže si to shrňme. Girlhouse není horor, je to konverzační sráčovina, se záporákem, který předvede úplný hovno, prostě hodina a půl bez napětí, atmosféry, krve a násilí, jen trendy levná nuda, která leze do prdele všem rádobyhororovým šulínkům všemi možnými způsoby, ovšem jen ne těmi, kterými by dosáhli toho skutečného hororu!!! UŽ MI JE ZE SOUČASTNÝ HOROROVÝ TVORBY VÁŽNĚ NA BLITÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A smutné je to o to víc, že do tohoto bláta zahučeli už právě i nízkorozpočtové produkce, které se dříve sem tam dokázali pořádně odvázat a ukázat, zač je toho brutus, ale dnes jsou už i oni naprostí přidzdisráči a šplhouni. Stejně jako tvůrci přeslazeného Girlhouse. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Originální slasher kterej se mohl ale naštěstí neomezil na found footage formu neboť na kamery po baráku se zde hraje jen okrajově a tak po hodně zábavným úvodu přichází hodně zábavná akce kde nechybí počmárání ksichtu nožem, vodprstění, učesání kladivem nebo zadušení obřím dildem. Hlavní záporák to rasí jako tank a většinu času je creepy jak hovado. Závěrečná scéna ala Mlčení jehňátek mohla bejt ale trochu delší. A hlavní hrdinka byla hodně pěkná. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době naprosto parádní slasher. Příjemný herci a dobrej scénář a psychopat, který budil respekt už od začátku filmu. 75% ()

oRi11 

všechny recenze uživatele

Kvalitní slasher, který ve svém žánru patří určitě k těm lepším. Krásné holky, které se nebojí předvádět, správně nechutnej záporák s povedenou maskou a slušná gore podívaná. Jen škoda, že se akce nerozjede dřív, začátek se díky tomu trošku táhne, jinak jsem se totiž u téhle sexy vyvražďovačky bavil opravdu dobře. ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Naprosto bez nápadu. Když máte film plný kundiček, a navíc krev, co asi tak na něm zmršíte? Že to snad ani nejde? Alo jo jde, Girlhouse je ten případ. Loverboy, tlusté prase, které nemá dobrou zkušenost s holkama, je nasraný, a to jakože kurvaže. Jak už pohár nasranosti přeteče, tak se sebere, vezme si kufříček s vercajkem, a jde si to s babama vyřídit osobně, že ano. Vraždy-nuda, ta nahota nic nezachrání, a nejde mi do hlavy hodnocení vyšší jak tři, protože tohle je prostě prachsprostý brak, a ne vyvraždovačka která má koule. Slasher, který má pěkně scvrklé malé kulky. Jestli tam bylo nějaké napětí, tak bylo nulové, jo, takže nebylo. Když mám barák plný mladých holek, a obrovského nasraného zabijáka, tak to prostě musí lítat, ten film musí fakčit kurňa. Jsem nasraný, nelíbilo se mi to. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Pěkné holky vás provází de-facto celým filmem, tak je se na co koukat =). Jinak klasická vyvražďovačka. Borec si moc nebere servítky, tak je to celkem občas drsný. Prostě klasicka. 5/10 ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem čekal totální brak, který bude spoléhat jenom na pěkný holky, se to docela povedlo. Jasně, občas to postrádá logiku, hororovější atmosféru či nějaký nápad navíc, ale celkově mohu říct, že mě to bavilo. Jen škoda, že vrah nebyl trochu zajímavější a sem tam třeba neprohodil nějakou drsnější hlášku. Překvapilo mě, že holky hrály velmi slušně a třeba Ali Cobrin moc rád ještě v nějakém filmu uvidím. Lepší 3*. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé mi ten zabiják v masce dost připomínal toho z "Domu voskových figurín". V civilní podobě nevím proč, ale představil jsem si, že takhle nějak by mohl vypadat a chovat se zdejší uživatel "Verbal". Snad se pletu, protože jestli je to někdo podobný, tak abych se teď bál, jestli jsem ho naštval. No k filmu. Holky hezký, ale kromě té hlavní nesympatický. Nevím, proč u té hlavní neukázaly kozy, protože kdo viděl "Prcičky: Školní sraz", ví, že je má opravdu výstavní. První hodinu pak tvoří docela nudné plkání a jemná romantická linie, zbytek už je slušná jízda s ale opravdu moc nesmyslama. No tři hvězdy tomu přesně odpovídají. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Vila prošpikovaná padesáti kamerami, kde žije a provozuje erotický livechat skupina sexy dívek a sem přichází vydělat si na školné sympatická Kylie. ( Alie Korbin ). První polovina filmu je taková milá sexy podívaná kombinovaná trochou romantiky a v druhé polovině napochoduje do vily záporák a udělá z toho sadistickou vyvražďovačku. PS: Ali Cobrin si pamatuju z Prciček Školní sraz, kde ji opilou oblečenou jen v kalhotkách kolega Biggs vedl domů, ale tady ač u tématu erotického live chatu neukáže vůbec nic ( to jako produkce chtěla ušetřit, nebo chtěli ukázat neukázat nic, že hlavní hrdinka není jako ty ostatní,kteří se tak neupejpají ať žije Amerika. ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkný úvod, který nám představí zrození našeho hlavního záporáka, který se spokojil s nově získanou přezdívkou "Loverboy". Poté je to trošku vlažnější, představení domu "Girlhouse", který přináš pár nahotinek, trochu toho sexu, ale nic, co jste nikde neviděli, ale tak do správného slasheru to patří. Posledních 20 minut se povedlo a i když už jsem rozmazlený a asi bych chtěl víc, tak se Grilhouse povedl. Velmi pěkný závěr a palec nahoru pro hlavní hrdinku, která "používá hlavu" :) ()

Oliveris odpad!

všechny recenze uživatele

Rozmýšľam, o čo sa autori snažili. Film mi oveľa skôr príde, ako nepodarené dielo amatérskych tvorcov. Vo veľa veciach mi film nedával žiadnu logiku a to ani nehovorím o neuveriteľne deravom scenári a zlých hereckých výkonoch. ()

Reklama

Reklama