Reklama

Reklama

Býval člen elitní zásahové jednotky, nyní se z něj stal hledaný uprchlík. Joey (Jason Statham) utíká před svou minulostí, kterou je dohnán, až k vojenskému soudu. Nyní na dně, hnán touhou po pomstě se Joey přidává k londýnskému podsvětí, kde bere spravedlnost do svých rukou. Podaří se mu dosáhnout svého vykoupení? (Intersonic)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (349)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nový akční film se Stathamem může u někoho vyvolávat nadšení u druhých zděšení, ale v tomto případě, bude po jeho skončení jedna ze stran nadšená a druhá zklamaná. "Redemption" svým popisem příběhu, naznačuje další béčko, ale ve výsledku se jedná o velice slušný, skoro až inteligentní thriller, který si více užijí příznivci filmů, které se zaměřují na postavy a vyprávění, než na samotnou akci. Najde se zde pár soubojů tělo na tělo, ale určitě bych film nenazýval "akčním". Nejedná se o nic velkolepého, ale film potěší civilním výkonem Jasona Stathama i atmosférou. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Statham ve filmu, který není skoro akční, ale za to pořádně dramatický? Film, ve kterém Statham co minutu někoho nemlátí, ale za to dost dobře hraje? Neuvěřitelné se stalo skutečností. I přes jistou mimickou omezenost podává Jason překvapivě fakt dobrej výkon. Scénář je místy přitažený za vlasy, ale rozhodně není hloupý. Za mě spokojenost. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně netradiční Statham. Diváci, kteří budou očekávat jen další bezduché mlátičky budou hodně překvapeni. Neumím si to vysvětlit, ale tento ojedinělý kousek mě bavil hlavně svou přesvědčivostí. Zajímavý příběh o tom jak jeden z chlápek z ulice ještě naposledy povstal, aby se posléze zase dobrovolně stáhnul do ústraní. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si říkal, co Jason Statham na tom „ anorektickém tučňákovi v jeptišských hadrách“ vidí, vždyť je tolik krásnějších bab – no a pak jsem zapátral na netu a zjistil, že když Agata Buzek chce a „hodí si pytel na hlavu“, dokáže být v jiných filmech celkem rajda a ani s nahotou nemá problém. No jinak film žádná sláva, pár solidních akčních scén a soubojů by se tu našlo – pro nenáročného diváka, ale žádná pecka to taky není. Plešoun hrál už v mnohem lepších filmech. Asi taky omrknu nějaké baráky, jestli tam není nějaká bukvice, co jezdí na půl roku někam do ciziny, nekontroluje si pohyb na účtech a sousedi na vás nezavolají poldy…Ale taková pohádka se dá asi prožít jenom v Americe nebo Anglii… ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů s Jasonem, kde se moc nenasmějete. Překvapivě tu totiž Jason nesype hlášky, ale co víc, nezabíjí tu ani tuny nepřátel, aby tím vyhnal alespoň samotnou akčnost filmu. Vše tu působí poměrně realisticky, když tedy přijmete, že si tu Jason začne s jeptiškou. Pořád je to ale jeden z těch citlivějších, vážnějších a opravdovějších akčňáků, kde není důraz na hlavní postavu, jako spíš na emoce, což působí poměrně nestereotypním dojmem. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v ulicích Londýna a ve filmovém studiu Three Mill Lane. (Terva)
  • Jason Statham měl před natáčením sezení s psychologem, aby poznal způsob života a chování některých ex-vojáků. (Terva)
  • Skoro celý film byl natočen v nočních hodinách. (Terva)

Související novinky

Tom Hardy a napínavých 90 minut

Tom Hardy a napínavých 90 minut

12.02.2013

Koncem roku završil mimořádně náročné natáčení Mad Max: Fury Road v žhavých afrických pouštích, a hned jde do dalšího filmu. Britský thriller Locke se může pochlubit scénářem Stevena Knighta … (více)

Reklama

Reklama