Reklama

Reklama

menZONE

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2012, 25 min

Obsahy(1)

Šílená dvojice moderátorů provede (nejen) všechny kluky, muže, pány i chlapy novým magazínem o všem, na čem nezáleží. menZONE neradí, neinformuje, nebaví, ale šokuje... Sledování pouze na vlastní nebezpečí! (oficiální text distributora)

Recenze (90)

Phobia

všechny recenze uživatele

Když jsem uzřela upoutávky na tento nový podřad Prima Kůl, proletělo mi atrapou mozku, že se svět v sloní řiť s furunklem převrací. Potom jsem o menZTRUACI omylem zakopla ještě při jejím vysílání a ihned jsem se vrhla pomodlit k porcelánovému bohu. Sledovat, jak nějaká pipina olejíčkem masíruje macatou poďobanou prdel jakémusi "okouzlujícímu" kokotovi a ten do toho pronáší "vtipné" průpovídky, to je víc, než je má křehká duše schopná snášet. Možná se mýlím, třeba se to cílové skupině opravdu líbilo, ale mám takový neurčitý pocit, že by se pánská majorita na tuhle masáž raději dívala v opačném gardu - tedy kdyby onen (hlavně oblečený!) šulda matlal olejíčkem holou prcku té kikiny. I pro mě by to bylo snesitelnější, sice bych i tak okamžitě změnila anál na vkusnější kanál, ale nejspíš bych nenablila do porcelánu. Nebudu hodnotit: menZTRUACE je určená jiným divákům - konečně někdo myslí i na gaye! Akorát za tímto podřadem navrhuji nevysílat "Akta X", nýbrž čtyřprocentní cílovce podstatně bližšího "Spartaka: Krev a písek", přinejmenším tam jsou tím olejem napatlané vyvinutější exempláře! ()

lubomir91 odpad!

všechny recenze uživatele

Národe, modleme se, aby tento pořad viděli jen občané ČR. Toto je opravdu hanba a ostuda. Moderátoři se snaží být tak moc vtipní, až jsou naprosto trapní. Reportáže...naprosto nic nového (možná sem tam z nich vypadne něco zajímavého), ale jako celek je to naprostá katastrofa. Udivuje mě, že jim to nedochází a ve své tzv. "show" pokračují dál. Bohužel, s dnešní dobou to jde opravdu z kopce a já se pomalu ale jistě začínám opravdu obávat o konec světa ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Trapný humor se stupňuje a hlavně začátky bejvaj hodně nudný. Ale v každym dílu se najde něco, co mě zajmá a kluby a akce o kterých jsem nikdy v životě neslyšel. Když se povznesete nad tu trapnost, tak se z toho dá hodně věcí zjistit a je to pěkný poučný seriál. Dal bych tak 70% ale na protest malého hodnoccení dávám *****. Kluci si to zasloužej. ()

Stanley619 

všechny recenze uživatele

Když vidím ten název menZONE, tak si představím prostě něco jenom pro chlapy, takže holky, auta, zbraně, sporty a podobný zajímavý věci, ale nenechte se zmást. Od tohohle pořadu jsem ale dostal jenom dva trapný idioty, kdo ví odkud, který si myslí, že když budou mluvit jak kanál, tak se z nich všichni posadí na prdel. Kdyby to bylo bez těch "moderátorů", tak by se na to dalo koukat o hodně lépe. Prima Cool zrodila další nezajímavý pořad. 25% ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

No, kluci, jestli bylo cílem ukázat holešovickej "bordel", bejt trapnej a nesympatickej, pak to máte za plnej počet. Čekal jsem něco ve stylu televizního MAXIMU. Ok, já vím, taky to není pro intoše, ale takoví primáti(myslím tim obecně mužské pohlaví) my jsme, když se nikdo nedívá.(mluvím teda za sebe). Nehodnotím, dávám ještě jednu šanci a radím, udělejte něco s těma vašema xichtama :) EDIT: po druhém díle, kde jsem viděl vysoce odpornou prdel jsem s hodnocením k odpadu zase o kus blíž, ale nešť. Dávám pořadu poslední šanci před ránou z milosti, ovšem jestli bude po prdeli následovat hovno, neskončí to jen neškodným odpadem, ale fyzickou konfrontací ... EDIT:16.2. Třetí a pro mě poslední díl - PRÁSK!!! Sračka nad sračky, pokud můžu použít slova těch dvou nesympatických kreatur. Kluci by potřebovali snížit tenzi za použití ženské vagíny, žel bohu s jejich xichtem a slovní zásobou jim zbývá zase jen vzájemný análek, který jejich frustraci zřejmě jen prohlubuje. Amen ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama