foto

Kryštof Mende

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Holčička, která neplakala (studentský film)
2013 Pérák (amatérský film)
2011 Lidice

TV pořady

2014 Artur (TV pořad)
COOL TRAIN aneb 5 let na COOLu (TV pořad)
2012 menZONE (TV pořad)
2005 Filmshot (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace