Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack a Kate se milují. Uspořádali velkolepou svatbu a míří vstříc svému štastnému společnému životu, dokud se každý z nich neprobudí sám v zapečetěné cele bez dveří. Videa promítaná na zdech odhalují útržky jejich životů... Dvacátníci Kate a Jack budí dojem šťastného páru. Tak jako všichni s sebou však vláčí tajemství, která nejsou připraveni odhalit. Po svatbě se každý z nich probere z hlubokého a temného spánku v zabedněné místnosti bez oken a dveří. Uvnitř je pouze promítací plátno a monitor se dvěma tlačítky: na jednom stojí „ano", na druhém „ne". Hrůznou situaci ještě umocňuje sledování filmu odhalujícího útržky jejich společného života, které se objeví na obrazovce vždy, když monitor položí otázku. Každá další otázka je ještě podivnější a děsivější, než ta poslední. Brzy však začne být zřejmé, že právě absolvují tu nejbizarnější prověrku jejich vztahu. Odhalená tajemství je zavádějí hlouběji a hlouběji až tam, kde už nepůjde jen o zkázu jejich lásky, nýbrž i o samotný život. (HBO Europe)

(více)

Recenze (47)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Pravda láska jest. Že by další variace na rádoby Sawovinu ve stylu Would You Rather ? Celkem nevšední trávení líbánek po svatbě, vo tom teda žádná. Mimo jiné krásná ukázka toho, jak věta, vytržená z kontextu nebo jen z poloviny řečená může úplně změnit celé chápání věci vyřčené - to by si povinně měli prohlédnout všichni pracovníci bulváru. Jinak opět vůbec né hororové, spíše lehčí thriller. ()

CharlieSs odpad!

všechny recenze uživatele

Pane bože no to snad už není možný. Co za neskutečné sračky, nazývané HOROR, se to točí? Samé nevděčné krávy, dě*ky, neskutečně debilní a nesmyslné kecy, věci... A ještě happyendy? To není pravda, já chci sledovat HORORY a né nějaký romatnický drámo, s dě*kou v hlavní roli a tím vším co tam bylo... Já bych s ní po tom všem fakt nezůstala... Nic než odpad tohleto. ODPAD! A ještě víc než odpad! ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Videl som aj lepsie filmy na tento sposob, kde je clovek uvazneny a ani nevie preco. Filmu chybalo viacej akcii, ktore boli nahradene dialogmi, ktore obcas boli neskutocne rozsiahle, co je troska nudne pre mna. Film sa mi podobal na slabsi klon filmu KOCKA. Film sa da v pohode pozriet a urcite to neni sracka:) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

SPOILERY Když přivřu obě oči, tak to na ty slabé tři jen tak tak je. Ten námět mi nepřijde vůbec špatný a zpočátku mi to přišlo hodně atmosférické a zajímavé, ani to vyloženě blbě negradovalo, jen to prostě má přehnanou stopáž, prostřední část je výrazně slabší a hlavně ten scénář nefunguje tak, jak by měl. Nejvíc zamrzí především to, že se vůbec nedozvíme pozadí celého toho podivného prostoru, jestli to byla virtuální realita, nebo to byly skutečně prostory a jestli v tom měla prsty nějaká banda psychopatů, nebo vláda, nebo farmaceutická společnost, či nějaká "sekta" psychiatrů... Člověk se to prostě nedozví a přitom se tu ta záhada i nějak vyvíjí, takže to tímhle zamrzí o to víc. A i celá ta část s druhým chlapem funguje hodně vachrlatě, protože je od začátku jasné, proč se tam najednou objevil a navíc se chová úplně nahodile. Představení ústřední dvojice jakž takž funguje, ale i na ní se dalo zapracovat. Nicméně špatné to určitě není a své klady to skutečně má, jen jich bohužel není dost na silnější a povedenější zážitek. Slabé 3* ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Mě se ten film opravdu nelíbil, nezabíjej mě. Film, který si bere inspiraci z Kostky a Saw, kde jsou dva manželé uvězněni v nějaké místnosti (každý zvlášť) a odpovídají na otázky, které se týkají jejich vztahu. postupem času jsou otázky osobnější a horší a tak se oba dozvídají něco velmi hezkého na toho druhého. Nehorázně jsem nudil, přepísklá stopáž tomu moc nepomohla a ani děj, který nějak diváka nechytne. Mohlo to být lepší. Jdu se zeptat souseda jestli mě opravdu miluje a pokud zalže, sním mu křečka. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama