Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Reality show, která je převážně o tom, kdo si to s kým rozdá. OK, to zní jako dobrá dekadence. Problém je však v tom, že se tu převážně jen nudně a dementně žvaní (a dětinsky intrikuje), jelikož všichni "soutěžící" jsou typově takřka stejní, vymaštění a hlavně šíleně nezajímaví. Ve VYVOLENÝCH byli sice také víceméně idioti a cvoci, ale aspoň byli dostatečně výrazní a některé jejich konflikty měly docela šťávu. Ti zdejší dokonale depilovaní metrosexuálové a prostoduché modelky nemůžou být sympatičtí snad ani pravidelným divákům ORDINACE... 10 % ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 0/10 Děj 0/10 Hudba 1/10 Prostředí 7/10/// +krásné prostředí a úžasný obraz, krásně se na to kouká, snad vhodné jako prezentace při prodeji nějaké TV -show, která tu měla být už dávno, dnes nemá co nabídnout, soutěžící jsou jak z nějaké modelingové agentury, nic na nich není uvěřitelného, jejich chování je pak otřesné a nepochopitelné/// Hotel Paradise mohla být zdatná a zajímavá konkurence pro Vyvolené nebo jiné podobné reality show. Jenže dnes takovýto pořad považuji za ztrátu času. Přesto bych na to možná koukal, kdyby tam dali soutěžící, kteří jsou prostě normální, třeba i jen obyčejní. Jenže to bohužel jede v zažitém trendu napatlaný machýrek a vypatlaná pipina. Takže snad v jiném životě a nebo raději vůbec./// Celkem 15%/// ()

Reklama

Herr_Flick odpad!

všechny recenze uživatele

Mrdací realityshow aneb nic horšího jsem neviděl. Pět kokotů s pokérovaným žaludem, jejich jediným úkolem je zasunout a naplno ukázat svoji imbecilitu. K nim pět slepic, abys dostal celý kurník. Třicet deka paštiky na ksichtě, zaschlý jogurt v prdeli, jejich jediným úkolem je roztáhnout, odhalit všechno a předvést vrchol trapnosti. 10 lidí - IQ 114 dohromady. Žaludek se mi svírá při pomyšlení, jakým existencím jdou všechny ty peníze. Potěš koště! ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně nejhorší brak, jaký kdy v tomto žánru spatřil světlo světa - nebo alespoň co jsem kdy spatřil já. Kam se hrabe "Big Brother" - proti této špíně představuje i "Šéfka" vrcholnou ukázku inteligentní televizní zábavy, tvůrčí invence a technické dokonalosti. Nejen že protagonisté jsou do jednoho na odstřel (bože, kde tu chamraď berou?!??) , ale i kamera, střih a zvuk stojí vyloženě za hovno. Neuvěřitelné! Troufám si tvrdit, že od pádu klanu Trujillů Dominikánská republika taková zvěrstva nezažila... ()

gogo76 odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka všetkých sračiek, totálna spodina, ale divákov si nájde, to som si istý. Slováci, Češi i Moraváci to je národ závistlivý a všetci budú tvrdiť, že to nepozerajú , ale jedným očkom...aby potom mohli začať- a ten je taký magor a tá je taká vygumovaná krava a videl si aké má kozy?... novinári si tiež prídu na svoje, opäť sa zaplnia titulky bulváru odhalenými kozami a to im vyhovuje. Vyhovuje to mnohým, dokonca aj samotným účinkujúcim, ktorým nevadí, že väčšina národa ich má za kurvy a kurevníkov s hnojom v hlave. A mne? Stačila upútavka, 5 minút z úvodnej epizódy a extra debilný príhovor, extra škaredej playmate -" Ja? ... Ja, som v telke a je tu horúco a potím sa...A vy? Vy si tam mrznite doma"...Pre mňa to akoby ani neexistovalo a ostatným stačí prepnúť kanál alebo vypnúť. Kto chce nahotu, požičia alebo kúpi si porno a nemusí počúvať tie sračky z úst debilných rýchlo nakvasených akože "celebrít"... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Na Hotel Paradise bylo ve večerních hodinách podáno celkem 85 stížností na hluk. (Dlee)
  • Svou verzi původní americké reality showji verzi má i Izrael, Dánsko, Švédsko, Norsko, Nizozemsko, Maďarsko a Rusko. (..Lucas..)
  • Poněkud rozpačité průvodní slovo Martiny Gavrieli bylo po osmi dílech prý i na žádosti diváků nahrazeno mužským hlasem. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama