Reklama

Reklama

Adoration

Trailer 1

Drama, které režírovala Anne Fontaine, je o příběhu dvou žen. Dvěma nerozlučným kamarádkám z dětství se stane něco, co ani jedna z nich nečekala. Zamilují se navzájem do svých synů. Po mnoha letech se o všem dozvědí jejich nastávající snachy. Obě mají co vysvětlovat. (rreal13)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (82)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Co jsme to udělaly? Překročily jsme hranici." ...Ženská zralost se nechává svádět mládím. Vše co je něčím jiné a kritizované se mě naopak líbí a přitahuje, takže já mám pro tyhle dvě přitažlivé maminy pochopení. A proč taky ne? Klidně tu budu za ujetou, ale mě to líbilo. Nejvíc jsem si vychutnala jiskření mezi Robin a Xavierem, jen škoda, že se tu tak šetřilo s emocema a napětím. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Čakal som že Austrália je predsa len trocha viac puritánska ako Európa. Ale čo už, príbeh trocha mytologický Oidipovský, kedy si matky kamošky vymenia synov . Trocha nepravdepodobné nevierohodné, a tak sa mi na filme páčilo len to pekné pobrežie, more, pláž, dve blonďaté herečky (diváčky si prídu určite na svoje pri pohľade na vymakané telá dvoch chalanov surfistov) . ()

Reklama

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

ADORE na mě působí hodně nezávisle, a i to mu dává výhodu před podobnými milostně psychologickými snímky. Nerad bych ublížil filmu, který není vyloženě špatný, ale co je tady nového a neokoukaného? Nijak nevím, ničím mě až tolik nepřekvapil. Absolutně čekená/nečekaná zápletka, kde dvě dlouholeté přítelkyně začnou postelovou jízdu se syny té druhé, mě nijak nedojala ani nepohoršila. Snad je to tím, že problém nebo spíš nezvyklý propletenec si dle mého zasloužil víc pošťourání do rány. Takhle, jak to Anne Fontaine natočila, mi to celé přišlo hodně povrchní a málo provokativní. Vždyť podobný milostný čtverec by měl být více emotivní, více provokativní, více sexuální. Výkony obou chlapců se mi pak moc nezdáli, ale to bude asi tím, že jsem chlap. Proto spíš oceňuju dvě hlavní ženské postavy, na kterých bylo vidět aspoň trápení a zároveň nadšení z lásky a milování se s mladými muži. Film také evokuje ke spoustě předsudků k něčemu co není zakázané, nezákonné, ani proti přírodě, ale přesto vytváří pocit něčeho „špatného“....Film evokuje mozek a názor nechává na každém z vás, zda vám přijde taková situace nechutná nebo přirozená, vše je věcí názoru a osobního vnímání. V tomhle má u mě film jedno větší + a dávám mu proto průměrné 3 hvězdy :-) ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, pro mě nejzajímavější, co mi tento film přinesl, bylo vyslechnout si názory mých drahých kolegyň v práci, kterým jsem film dodal. Jedna sympatizovala s těmi mladými fešáky i s jejich matkami, druhá považovala film za blbost, protože tohle se přece "nemůže vůbec stát". No a co já? Za mě to vyřkl francouzský název filmu: Perfect Mothers :) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

Tento film se snaží být provokativní svým námětem, ale bohužel ho nerozvíjí dostatečně do hloubky. Příběh poklidně pluje na vlnách až tak, že může uspávat, ale na druhou stranu působí uvěřitelně. Vesměs mi však přišel film průměrný a nepřinesl mi obzvlášť vyjímečný filmový zážitek a časem vyšumí. Není však špatný a vlastně je i zajímavý a nutí k zamýšlení nad morálními hledisky a předsudky. Výsledkem jsou pro mě slabší tři hvězdičky a film bych doporučil převážně ženskému publiku. [ PŘÍBĚH: 1/// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Sophie Lowe hraje Hannah a Jessica Tovey hraje Mary. V závěrečných titulcích byly ale jejich role prohozeny. (Nathanielmon)
  • Film se měl původně jmenovat Grandmothers. (R´Hell)

Reklama

Reklama