Reklama

Reklama

Adoration

Trailer 2

Drama, které režírovala Anne Fontaine, je o příběhu dvou žen. Dvěma nerozlučným kamarádkám z dětství se stane něco, co ani jedna z nich nečekala. Zamilují se navzájem do svých synů. Po mnoha letech se o všem dozvědí jejich nastávající snachy. Obě mají co vysvětlovat. (rreal13)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (82)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Krásný romantický snímek s nádherným "plážovým životem" Austrálie a vynikající Naomi Watts a Robin Wright v ústředních rolích krásných matek (no, kdo byste jim hádali jejich věk?) Obě jsou tak dokonale sehrané, že jsem jim úplně věřila, že jsou nejlepší kamarádky už od dětství. Úžasná chemie a jiskření mezi Robin Wright a Xavierem Samuelem. Už ne však tak úžasná mezi Naomi Watts a Jamesem Frecheville. Naomi je krásná a výborná, ale pokud druhý z páru postrádá nějaké to charisma, tak to prostě nebude fungovat tak silně, jak by mělo. Opět mě potěšil, již tradičně skvělý Ben Mendelsohn v roli manžela. A i když toho tato postava po charakterové stránce nenabídne o nic moc víc, než aby spadala do škatulky "hodný, milující, pracovitý manžel", dostává slušný prostor a Ben v ní dokáže zaujmout, takže díky němu se nejedná jen o nevýraznou, šablonovitou postavu. Perfect Mothers nabízejí příjemnou a vkusně podávanou romantiku, která je očištěna od jakéhokoliv patosu, křečovitosti, a citového vydírání. Nechá nás splynout s postavami. Snímek má evropský feeling a je na něm krásně poznat neamerický filmařský přístup. ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

První co mne napadlo bylo že je to zas nějaká vívegovina. Jenže když spisovatelka Doris Lessing napsala v roce 2003 povídku "Babičky", byla inspirována prý skutečným příběhem. Inspirace přišla v hospodě kde se dvě matky bavily aférou kterou měly společné se synem té druhé. Předlohou je odvážné téma na hraně incestu. Být na režisérské stoličce hřebejk, zapíchl by se pěkně hluboko … Ovšem na režisérské židli je Anne Fontaine, která morálně nejednoznačné téma zpracovala v zdařilé plážové melodrama s pěknými filmovými obrazy. Francouzko-australská produkce se mi už vícekrát osvědčila. Produkce: Gaumont, Screen Australia ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hrozně se mě líbil námět, ale to zpracování je takový povrchní, chybělo mě více dialogů, více scén abych mohl poznat hlavní postavy a chování jednoho z mladých pánů mě přišlo v klíčový okamžik zbytečně hysterické nebo vy si snad vemete někoho stranou "mezi čtyři oči" a pak řvete tak, aby to rušilo i E.T. pří volání domů . Uznávám atmosférku a herečky. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Může obsahovat SPOILERy. Vztahový propletenec plný spousty štěstí a smutku... Už od začátku této propletené aféry jsem si říkala, jak hrozně špatně taková situace může dopadnout. Ale přeci láska si nevybírá a nejde nic jiného, než se tomu podřídit a žít svůj život nejlépe jak umíme. Ale za jakou cenu se honíme za potěšením a štěstím? Když přijdeme o rodinu a jediné co nám zbývá jsou vzpomínky? Nevím jestli bych za každou cenu chtěla žít takhle naplno. Nezbylo mi ovšem nic jiného, než poznamenat své hodnocení naprostým údivem, který mi nepřestával vyrážet dech. Nemohu jinak než opět pochválit Naomi Watts. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Námět z peří starej jako sám život, kupodivu se to celou dobu tváří celkem seriózně a nesklouzne to k absurdnosti. Těch pár časovejch skoků spíš škodí neboť pomalu budovanou první hodinku sráží a ty dvě mladý krávy na konci tam byly zbytečně. Ale je fajn že to skončilo tak jak to skončilo. Chtělo by to aby se film ptal na trochu větší otázky, neboť ta kontroverznost nebyla využitá tak jak mohla. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Film se měl původně jmenovat Grandmothers. (R´Hell)
  • Sophie Lowe hraje Hannah a Jessica Tovey hraje Mary. V závěrečných titulcích byly ale jejich role prohozeny. (Nathanielmon)

Reklama

Reklama