Reklama

Reklama

Hamilton: Pokud jde o vaši dceru

  • Česko Hamilton 2: Pokud jde o vaši dceru (více)
Trailer 1

Tajný agent Carl Hamilton mal kedysi svoju rodinu, zničil ju však krutý akt pomsty. Keď unesú jeho sedemročnú krstnú dcéru Natalie, dcéru policajnej riaditeľky Evy Tanguy, všetky bolestivé spomienky v ňom opäť ožijú. Najvyššie vládne kruhy nejavia veľký záujem o vyriešenie prípadu, Hamilton sa tak rozhodne pátrať na vlastnú päsť. Zistí, že Natáliu dal uniesť saudský ropný magnát, presvedčený o vlastnej nedotknuteľnosti. Nepočítal však s agentom Hamiltonom. (RTVS)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Film pro ty, kteří ještě bláhově věří, že Američané jsou strážci demokracie na Zemi. Zde je podrobný příklad toho jak jim to jde a jakými prostředky to dělají. Jsou to tradiční metody, které jsou koneckonců staré jako lidstvo samo. Dělali to Římani i Britové. A nikdo nemá rád, když mu nějaký cizinec okopává zahrádku. Amíci jako ředitelé zeměkoule neštítící se jakéhokoliv násilí? Ano! Amíci mučící člověka? Dvakrát ano! A ve švédském filmu? No to už je k popukání! Já z toho fakt nemůžu, ti Švédi jsou prostě superdrsní. Oni si už zdá se svou stranu vybrali... 80% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako predošlí diel. Ale Hamilton je stále super špión. Akcia je dobrá a oceňujem snahu o realistické poňatie. Tá moslimská Mata Hari je tiež pozitívum filmu. Úplný záver absolútne antihrdinský. Švédi zas urobili z Američanov najväčších gaunerov. Škoda, že scénar je menej prepracovaný ako v prvom diely. Pár scén nedávalo zmysel. Celé je to nejak narýchlo zbúchané. Krátka stopáž nedovoľuje príbehu sa poriadne rozbehnúť. Napriek mnohým negatívam, je mi táto švédska akcia veľmi sympatická. Zatiaľ tak 10-15% horšie ako predošlí diel. Ale stále v rozhraní 4*. 70%. ()

Reklama

WinnJets 

všechny recenze uživatele

Jednička dle mne určitě lepší než tohle (ten rozhovor do novin byl až příliš naivní), ale za to, že švédové stále mají koule na to aby nelezli amíkům do prdele, prostě nemůžu jít níž. No a co se týče všech těch připitomělých bondů a to ať už měli název jakýkoli, tak mi nezbývá než konstatovat, že je Hamilton všechny s naprostým přehledem strčí do kapsy. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tři dávám pouze proto, že švédská trojka zní tak lákavě. Ve skutečnosti je toto styk s jednou Švédkou rachiticko-bezkoznou a druhou komatózní.... Monstrum, kterému osud nedopřál zroditi se ve správné době, jinak by bylo jasným vítězem výběrového řízení o šéfika 5. tankové divize SS „Wiking“, pobíhá po glóbu, zachraňuje unudlanku, kouká jak puk a je úžasně bezpohlavní. Jak by mohla dosvědčit nejen paní vyšetřovatelka, trpící ve feminizované zemi za feministický výrok (sic!), ale i ,,šéfka rozvědky OOP". Eh.... Ku Bondovi chybí větší rozmach, rozpočet a roznožka snědé cácorky, k nadhledu nebo Bournovi solidní scenárista. Nadsazuji za Evropu, ovšem pozor. Seveřané, zpitomělí z úspěchu jedné frndy, co do kdečeho kopla, začínají zahlcovat nejen knižní trh, ale i promítací sály slabší sortou svých výpotků. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola super, preto som sa tešil na dvojku. A konečne som sa dočkal. Hamilton sa radí medzi postavy, s ktorými si rád pozriem film. Tak ako jednotku, ani dvojku nemôžete porovnávať s Bondom. Hamilton si ide svoje, nerieši nejakú politiku, koho môže a koho nemôže zabiť, nie je nad ním nikto, kto by mu pozeral cez rameno. Voľná ruka a pomsta ho ženie dopredu. Asi tak do 3/4 sa mi to zdalo lepšie ako jednotka. Reálnejšie, možno trochu pútavejšie, ale .... Opakovali sa chyby ako v predchádzajúcom diele, či to bol strih osobných súbojov alebo zbytočné zamrznutie deja. Presne tá časť, kedy sa chystali na akciu. Tam, kde to malo gradovať, to nepochopiteľne zamrzlo a ubralo to filmu. Ale zase raz Švéd nakope všetkým prdel, ukáže svoje taktické schopnosti, povozí sa na krásnom Lexuse a pridá sa aj špionáž. Jednotke som dal tri, aby som mal rezervu. Dvojka si síce tie štyri nezaslúži, ale je tam pokrok a filmy s touto tématikou môžem, preto veľmi, ale veľmi slabé 4 z 5 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Těsně před pokusem o vraždu palestinského politika je možné vidět, že jeden ze strážců v garáži nosí na krku visačku s logem společnosti Dice. Dice je švédská videoherní společnost, kde režisér Tobias Falk dříve pracoval. (Kritiq)
  • Natáčanie filmu prebiehalo okrem Štokholmu a Londýna aj v španielskych mestách Almeria a Granada. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama