Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek natočený podle skutečných událostí z 80. let minulého století vypráví příběh Chrise Potamitise (Liam Hemsworth), řeckého imigranta pracujícího jako ochranka ve velké automobilové společnosti, kterého jeho násilnický kamarád Eddie (Michael Angarano) přesvědčí, aby společně Chrisova zaměstnavatele okradli. Když se dvojici po sérii neúspěšných pokusů a komických přešlapů podaří bez jakéhokoli plánu ukořistit největší lup v amerických dějinách, FBI má jasno. Loupež provedl některý z protřelých newyorských rodinných klanů. O to větší překvapení čeká na policii i obyvatele města, když se provalí, že za vším stojí natvrdlý řecký umývač nádobí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Další film na základě skutečné události z 80. let, aniž bych to plánovala. Nenadchne ani neurazí, takový lepší průměr. I když mě dokázal vcucnout do děje, přesto na víc neaspiruje. Kupodivu oba hvězdné herce zastínil pro mě neznámý Michael Angarano. Jak mi byl zpočátku svým floutkovstvím protivný, tak mi nakonec nejvíc utkvěl v paměti. Holt někdy to tak bývá, že překvapí a vyhraje naprostý outsider a navíc, jak je vidno, je dodnes vysmátý... ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem to čekal horší. Celé to stojí na výkonu Liama Hemswortha, ale vzhledem k tomu, že snoubenec Miley Cyrus hrát umí, to celkem odcejpá. Další sympatická postava je Dwayne Johnson coby detektiv. Zápletka je ovšem průměrná: zatímco u poctivě vydělaných peněz platí, že se musí točit, ty ukradené se musí tajit a skrývat. ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle podle skutečné události, tak se ani nedivím, že je USA proprcaný kriminalitou. Jakože vážně, jestli chcete vydělat, běžte tam a stačí jenom krást. A v tomhle filmu máte návod. Debilové. A pokud to dle skutečné události není, tak se to dá jako jednohubka na večer, kdy nevíte jestli jít spát, nebo si ještě vyhonit a až pak jít spát. Z televize na Vás u toho hledí Hemsworth, tudíž Vám zkazí náladu a Vy se tedy věnujete jeho dementním vlasům. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Pohodové krimi drama podle skutečných událostí. Chris Potamitis spolu se svým kámošem Eddiem vykradou firmu, ve které Chris pracuje. Následně Dwayne Johnson musí zjisttit kdo za touto krádeží stojí. Přišlo mi, že Chris Potamitis to ani ukrást nechtěl, ale zase nechtěl podrazit svého kámoše, tak ho nechal to vzít. Trochu smutný konec pak, že oba dva končí ve vězení a dostanou stejný trest. Jinak Liam Hemsworth byl fajn, má stejný herecký talent jako jeho brácha Chris. ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

Hodně špatné...málo akční, předvídatelné a neoriginální. Pokud to takhle skutečně bylo, tak tu máme dva tábory dementů. Policajti, kteří na nic nepřišli a lupiči, kteří měli vzít roha. Pokud se někdo pokusí o remake tak jen doufám, že to dopadne dobře protože hůř to dopadnout už asi ani nemohlo. Hvězda navíc za Rocka. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Během rozhovoru Chrise (Liam Hemsworth) s Eddiem (Michael Angarano) v hospodě o koncertu Black Sabbath má Eddie cigaretu v levé ruce, ale hned v dalším záběru je cigareta na popelníku. Peníze ze stolu také zmizely. (Timak)
  • Detektiv Ransome (Dwayne Johnson) nosí hodinky G-Shock, které byly vynalezeny až v roce 1983. (T-enter)

Reklama

Reklama