Reklama

Reklama

VOD (1)

Larry je dospelý muž, ktorý zaryto neverí na žiadne kúzla, zázraky a už vôbec nie na zúbkové víly, ktoré údajne existujú v našom svete. Tým rozhnevá rozprávkové kráľovstvo, ktoré ho musí potrestať. Larryho život sa jedného dňa zmení, keď ho navštívi skutočná zúbková víla a urobí ho svojím pomocníkom. To znamená, že Larry musí dočasne prebrať jej funkciu a plniť všetky jej povinnosti dovtedy, kým neuverí na kúzla a zázraky. Mohutný a obézny Larry odetý v ružovom kostýmčeku zúbkovej víly s krídelkami sa musí najprv poriadne naučiť, ako má nehlučne a nebadane vnikať do cudzích domov až k postieľkam malých detí, aby získal ich vypadané zúbky ukryté pod vankúšom. Bude to problém a pre deti šok, lebo takúto čudesnú zúbkovú vílu svet ešte nevidel... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Opět někdy jiný kdo se snažil být vtipný a tak bohužel jsme dostali hodně slabou komedii která kazí úspěch jedničky na pár drobnosti je to dost slabé. ()

Domas88 odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle je jako co? Dwayne měl a má charisma a proto může udělat film prakticky sám, ale tohle bylo co? Pokus o romantickou rodinou komedi s číslem 2? A na tohle peníze jsou... ()

Mr.Lama odpad!

všechny recenze uživatele

Neříkám že jednička byla skvělá, ale oproti tomuhle to byla áčková záležitost. Hlavní linka byla přibližně stejná jako u jedničky, ale přece jen tam chybělo to pověstný "něco". A rozhodně největší rozdíl byl v hercích, Rock byl vtipnej a svěží což se o The Cablovi říct nedalo. Stejně tak vrchní víla byla přeobsazená a místo postarší dámy s grácii je tu mladá protiva. Postavy střeštěnýho vynálezce a upnutýho víláka bez křídel byly v jedničce doopravdy vtipný, ale tady je úplně odstřihly. Pokud někdy doopravdy nebudete mít co dělat tak vás to možná zabaví (spíš znudí), ale při možnosti volby doporučuju sáhnout po jedničce. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem něco horšího? Těžko...říct. Pokračování Zoubkové víly je absolutně hnusným, pitomým a dementním filmem bez čehokoliv koukatelného. Larry the Cable Guy je idiot, stejně jako všichni...neříkám, že bych čekal něco jiného, ale tohle vyloženě vypadá jako amatérský film. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama