Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

LOVEní (2019) 

Nejlepší film s exteriéry z Pardubic. Ester Geislerová hrála dost toporně, i díky tomu často film nudil. Jednoznačné překvapení Jakub Prachař, který svou postavu vystihl. Janák úplně promarnil možnost v podobě seznamování / lovení. Každá z pouze dvou schůzek nesla jedno klišé, které se pak trapně opakovalo. Plus jsou určitě scény z včelího pohledu.

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Desítka na pět hvězd bohužel není...Ale dosáhnout vlastností legendárních původních sérií už snad asi ani nejde

plakát

Tooth Fairy 2 (2012) odpad!

Neříkám že jednička byla skvělá, ale oproti tomuhle to byla áčková záležitost. Hlavní linka byla přibližně stejná jako u jedničky, ale přece jen tam chybělo to pověstný "něco". A rozhodně největší rozdíl byl v hercích, Rock byl vtipnej a svěží což se o The Cablovi říct nedalo. Stejně tak vrchní víla byla přeobsazená a místo postarší dámy s grácii je tu mladá protiva. Postavy střeštěnýho vynálezce a upnutýho víláka bez křídel byly v jedničce doopravdy vtipný, ale tady je úplně odstřihly. Pokud někdy doopravdy nebudete mít co dělat tak vás to možná zabaví (spíš znudí), ale při možnosti volby doporučuju sáhnout po jedničce.

plakát

Noc je ještě mladá (2011) 

Film špatnej. Ale námět o géniovi, kterej neví vlastně co chce, se mi líbí (vidím se v tom:-D). Takže to sesumíruju: film špatnej, námět dobrej (ale je s ním blbě naloženo), herci špatný, herečky dobrý, hudba skvělá. Vlastně je to taková ve skrze obyčejná romantická komedie...až na to že je vlastně docela nudná. Za vypíchnutí stojí jen tatík policajt a doopravdy parádní songy z doby dávno minulý.

plakát

Dívčí parta (2008) 

Komedie pro náctileté slečny, která z obrazu Ameriky ukazuje jen nafintěné slečinky, které v sedmé třídě utrácí hromady peněz za značkové oblečení. Teda komedie - pokud sem se nesmál hlouposti těch holčin tak vůbec. V poslední době sem viděl hodně filmů pro mladý teenky a tenhle byl rozhodně nejslabší z nich. I ta správňácká a hodná čupr Claire mi lezla na nervy. Ale nebylo to tím, jak se snažila i za cenu podvodů a klamání, propracovat mezi partu kamarádek, ale svoji hloupostí a i když na konci byla za morálního vítěze tak sem jí to prostě nepřál. Škoda, že ze slibně se tvářícího tématu holky z high society a jejich těžký život, jejich problémy v navazování známostí a co si za peníze nekoupíš, neudělali víc.

plakát

On je fakt boží! (2008) 

Moc filmů vás zpět do puberty takhle lehce a snadno nepošle. Jasně, že je pro menší holky asi zásadní velikost nosu, obrovskej beďar na něm a na tom stojí jejich život, ale všichni to od dvanácti do patnácti měli podobný. A vidět to takhle s odstupem je celkem zábava. Já za kluky můžu říct, že sme řešili taky takový kraviny a sestříhat moji základku tak by to vypadalo podobně jako tenhle film. Jen ten konec už je i na mě moc sladkej a tupej.

plakát

Greenberg (2010) 

Tak teda nevím. Komedie to rozhodně není. A tvrdit, že ten film řeší nějaký hluboký témata a ještě nějak dobře? Bylo to vážně nudný....přece kdo by chtěl koukat dlouhý sekundy do tváří herců co dělají běžný věci jako že jedou autem nebo prostě jen tak tupě civí? A pak přemítat o Greenbergově krásný duši, skvělým příběhu..... Nezastírám, že jsem chtěl kouknout na drama - komedii a prostě sem na existenciální řeči neměl náladu, ale tohle by mi úplně nesedlo nikdy.

plakát

Superman 4 (1987) 

Kdybych nevěděl co to jsou vizuální efekty a tohle byl první film co jsem kdy viděl tak si řeknu že byl super......ále ty šílenosti který se v tom filmu udály a ta prkenost všeho a všech v něm.... Reeve je ale sympaťák ne?

plakát

Outsourced (2006) 

Viděno po seriálu Haló, tady Indie. Nebýt lokace toho filmu Indie byl by to běžnej romanták jakýho Hollywood vyprodukuje ročně tuny. Ale je to právě ta Indie co filmu přidává jednu hvězdu, chudoba alá Milionář z chatrče není tak výrazná ale asi o to víc reálná. A střet toho indického s americkým a ještě romance na pozadí z toho nakonec dělá jednoduchou oddychovku. Ten komediální říz seriálu mi ale přece jen seděl trochu víc.

plakát

Večeře s April (2003) 

Nevím proč sem si tenhle kousek pustil. Nevím proč sem ho dokoukal. Nevím proč...Ale chyba to nebyla. Emotivní film s opravdovými výrazy ve tvářích herců podladěnej skvělou hudbou. Asi nevím jak bych tenhle film měl někomu doporučit ale budu se na to snažit přijít, protože koukatelnej je víc než klasickej kino film.