Reklama

Reklama

Ruin

všechny plakáty
Krátkometrážní / Sci-Fi / Animovaný
USA, 2011, 9 min

Obsahy(1)

V apokalyptické budoucnosti, kde příroda převzala vládu nad zničenými městy, plní svou misi tajuplný muž. Při prohledávání jedné z budov nalezne informace o umístění základny, jeho přítomnost však odhalí nepřátelský dron a muž tak musí bojovat o holý život. (HellFire)

Recenze (53)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Vím, že je to bez nápadu a nějakého konkrétnějšího příběhu. Prostě jen honička z bodu A do bodu B. Ale animace nemá chybu! Je to jeden z nejlepších post-apo a vlastně i jakýchkoliv jiných kraťasů. Tomuhle mrňousovi bych v budoucnosti přál celovečerní, seriálovou nebo herní adaptaci, rozhodně by si to zasloužil! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Animovaná honička postapo světem. Absence příběhu by nevadila, kdyby ta honička byla aspoň trochu nápaditá, jenže... není. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pasáž jakoby vytržená z nějakého luxusního scifíčka. Ale tak proč ne, že jo? Kouká se na to skvěle a je znát, že je to opravdu poctivá řemeslná práce. Tvůrcům můžu poděkovat, že jsem se díky jejich animáku přenesl na osm minut do New Yorku o 666 let později. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

CGI cvičení, které ovšem krásně ukazuje Ballovy kvality. Spoustu věcí už jsme sice zahlédli v Labyrintech, ale stejně trochu doufám, že to jednou natočí. Ten svět vypadá sympaticky. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Obraz megapolisu, obrastajúceho bujnou vegetáciou je krásny. Obraz naháňačky zase priamočiaro jednoduchý, nič navyše neponúkajúci, len akciu v štýle: Kto z koho. A to je málo. 49% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

O něco akčnější Já, legenda. Jestli někdy vznikne DIablo IV, a jestli bude Blizzard dělat nábor na režiséry krátkometrážních fantasy příběhů, má Wes Ball práci jistou. Absolutely cool a nejhustší motorková honička široko daleko! ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Krátký a hezký udělaný animovaný post-apokalyptický film, s pěkným prostředím a výbornou pronasledovací scénou. Možná z toho někdy vznikne seriál nebo film. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak tady je animace na vysoké úrovni. O nějakém příběhu tady ani nebudu mluvit, tohle je spíše pastva pro oči. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Naozaj prekrásna animácia, pohľad na ruiny postapokalyptického mesta je minimálne zaujímavý. Ale tá bezduchá naháňačka ma už tak nebrala. Na môj vkus jednoduché a bez nápadu a čo je horšie aj bez nejakého cieľa. Čistý kraťáskový priemer. 50/100 ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Krátká epizoda ze zatím nenatočeného scI-fi ( a jaká to škoda !!) , odsýpá, je slušně udělaná a že prakticky nemá příběh, to nebývá v krátkometrážích tak podstatné. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k blížícímu se novému sci-fi Wese Balla jsem se chtěl seznámit s jeho předchozí tvorbou.Ruin je animovaný krátkometrážní film, tedy spíše futuristická sci-fi honička, bez příběhu, i když každý si k tomu může domyslet svůj vlastní příběh.Miluju post apokalyptický svět, škoda že většina příběhu se odehrává ve starém odpadním kanále a ne v ulicích zničeného a zarostlého města.Další mínus je animovaný hlavní hrdina, natočit to se živým člověkem, bylo by to mnohem působivější.Přesto ale parádní ukázka svěžího přístupu a talentu.Dalši slušný kraťas.70%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Děj tady nehledejte, ale naopak se kochejte krásnou animací, výbornou naháněcí sekvencí a také pohled na New York za hodně dlouhou dobu. 85 % ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I já se přidávám k pochvalným komentářům, co se grafické stránky týče. Pěkné vyobrazení postapo světa. Akční sekvence rovněž na dobré úrovni, příjemně to uteklo, nenudil jsem se a taky bych klidně bral celovečerní kousek. ()

Reklama

Reklama