Reklama

Reklama

Exists

  • Velká Británie Exists
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Brian (Chris Osborn) a jeho brat Matt (Samuel Davis) sa rozhodnú pre menšie dobrodružstvo: pozvú Mattovu priateľku Doru (Dora Madison Burge) a dvojicu priateľov (Roger Edwards, Denise Williamson) do divočiny južného Texasu, aby si tu spravili divoký víkend na chate ich strýka. Brian, neustále sa pohybujúci s niečím, s pomocou čoho sa dá zhotovovať obrazový materiál, má však ešte jeden motív, ktorý si necháva pre seba. Veľmi rád by na kameru zachytil záhadnú bytosť, ktorá vystrašila ich strýka natoľko, že sa sem už nejaký čas neodvážil vybrať. V momente, kedy sa partia dostane do blízkosti chaty, sa začnú objavovať náznaky, že v strýkovej historke bude oveľa viac ako len zrnko pravdy... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Takhle by to šlo. Svižně natočený handy-cam s typicky dementními postavami, což je úděl, kterého se tento žánr asi nikdy nezbaví. Především ten černoch je zralý na pár facek (naopak jeho přítelkyně je velká fešanda a nesl jsem krajně nelibě, že jí filmaři nechali zařvat tak brzo. :-)). Jinak je film docela koukatelný. Má jednoduchý a přímočarý děj, překvapivě dobře namaskovaného Yetiho a několik napínavých pasáží. Když filmu odpustíme nějaké ty bolístky pro žánr typické (roztřesená kamera, již zmíněné tupé postavy) ve výsledku dostaneme solidní nízkorozpočtový horůrek. Nic víc, nic míň. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Mr. Sasquatch..?“ Bigfoot si sice kráčel po správné straně silnice, ale neměl blikátko ani reflexní vestu, takže nemá důvod být nasraný, nicméně nechte se překvapit, čím ho ten kvintet ve složení dvě hysterky, zhulený kameraman, jeho bratr a mada-fakka nigga s puškou vlastně vyprovokoval.. Formát found footage mě někdy vytáčí víc, někdy míň. Tady jsem si připadal jako už docela napité klíště (paradoxně při denních scénách), nicméně to nic nemění na faktu, že Sánchez od dob Baby Jagy, co si ráda hrála s větvičkami, žádnou další smysluplnou nahrávku nenašel.. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bigfoot či yetti by si určitě nějaký to lepší filmové zpracování zasloužili, ale tento případ to rozhodně není, ačkoliv oproti většině FF příšerností je to ještě zlatý. Tady se mi líbilo opičákovo ztvárnění, jeho řev a jedna lahůdková scéna, kdy bigfoot pronásleduje cyklistu. To se fakt povedlo. Ale jinak je to žánrová klasika se všemi bolestmi, který k ní patří, takže jekot ve tmě, komíhající kamera a spousta bouchání. Ale v rámci žánru FF je to nadprůměr. 30% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Ze škatulky FF k nám vypadlo další šílenství! Kdybych to hodnotil hned a né až po delší době, tak by to mělo odpad jak vyšitý! Nevím co na tom je zajímavého po hororové stránce? To že nějakej opičák běhá po lese a chce zabít čtyřčlenou skupinku idiotů co vyrazila do divočiny?! Tak teď si to můžete užít směle s nimi... 15% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sanchézův zřejmě nejzajímavější a nejzábavnější počin. Všechny jeho ostatní filmy hážu do pytle s nadpisem NUDA. Na to, že se jedná o Found Footage se film celkem rychle rozjede a ukazuje nám Yettiho velmi rychle, sice jsem si tuhle sviňi představoval celkem jinak než jako Homo Sapiens, ale to je menší detail. Vcelku jsem se bavil, atmosféra jde z filmu cítit, škoda že to na konci nevyvrcholilo v krvavé orgie, to bych šel určitě i výše. 60% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Brian Steele, ktorý stvárnil v tomto filme Bigfoota, takisto stvárnil Bigfoota aj v rodinnom seriáli Harry a Hendersonovci (1991). Rovnaké postavy s diametrálne rozdielnymi vlastnosťami. (KN1Fe)
  • Natáčalo sa v štáte Washington. (Marceloo)

Reklama

Reklama