foto

Chris Osborn

  • nar. 27.9.1982 (35 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 #REALITYHIGH
2014 Exists

TV seriály

2016 Westworld (TV seriál)
Contrapasso (S01E05)
2015 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
The Last Temptation of Richard Gecko (S02E08)
2013 The Originals (TV seriál)
Always and Forever (S01E01)
Upíří deníky (TV seriál)
The Originals (S04E20)
2010 Lone Star (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace