Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Podívejte se na příběh designérů se slibnou budoucností s hlavou plnou snů. Kang Young Gul nikdy nesnil o ničem speciálním, nikdy nic pořádně nechtěl, prostě si jen tak proplouvat životem. Ale jen do té doby, než potkal Lee Ga Youn. Společně ruku v ruce se pokusí svoji zářivou budoucnost najít. (Zíza)

Zajímavosti (3)

Deokingtuheocheu (2012) (seriál)

  • S hlavní seriálovou rolí bylo v době předprodukce spojováno dokonce i jméno jihokorejského herce Byeong-heon Lee. Ten ale nabídku na úkor nabídky, ztvárnit hlavní roli v historickém snímku Masquerade, odmítl. Stejnou nabídku odmítla také i dvojice dále oslovených herců, In-sung Jo a Je-hoon Lee, který nabídku odmítl na úkor nabídky objevit se v televizní sérii Fashion King vysílané televizní stanicí SBS v  roce 2012. Hlavní role byla seriálovými tvůrci přeobsazena populárním jihokorejským hercem Seung-gi Lee. (Conspi)

Paeshyeonwang (2014)

  • Ačkoliv snímek sdílí identický název jako úspěšná televizní série Fashion King (2012), nemá spolu dvojice jinak zhola nic společného. Snímek je podložen internetovým komiksem "Paeshyeonwang", který měl návštěvník zábavného internetového serveru comic.naver.com možnost sledovat od 5. 5. 2011 do 5. 6. 2011. Autorem komiksu je Kian84. (Conspi)

Reklama

Reklama