Reklama

Reklama

In-seong Jo

In-seong Jo

nar. 28.07.1981 (42 let)
Soul, Jižní Korea

Biografie (1)

Uznávaný jihokorejský herec Jo In-sung se narodil v okrese Gangdong v Soulu v Jižní Korey. Po studiích modelingu a managementu na Chunnamské univerzitě, nastoupil na Donggukskou univerzitu, obor „režisér divadla a filmu“. V roce 2007 byl z univerzity vyloučen kvůli nedostatečné účasti. Jo In-sung je křesťanského vyznání, rád hraje basketbal, cvičí Taekwondo a jeho hobby je sbírání klobouků. 7. dubna 2009 nastoupil na dvouletou povinnou vojenskou službu ve skupině… (více)

Zajímavosti (3)

Děti Slunce (2016)

  • Zprvu panovaly kolem výroby celé série jakési plané obavy, aby byla zamýšlená zápletka mezi vojákem a zdravotní sestrou diváky dostatečným lákadlem. Uvažovalo se i o jakýchsi alternativách. Výroba stála přeci jen něco přes třináct biliónů korejských wonů, tzn. necelých jedenáct miliónů amerických dolarů. Nakonec se ale výrobní tým jihokorejské televizní produkce KBS přiklonil k původně zamýšleným plánům. A přispěl k tomu možná i fakt, že jihokorejský herec Joong-ki Song (Shi-jin Yoo) sotva dokončil svoji povinnou dvouletou službu v řadách jihokorejské armády. Že nebyl herec první volbou seriálových tvůrců, o tom se veřejnost dozvěděla až o něco později. Mezi adepty na roli se v očích režisérů a scénáristů objevila jména jako jsou například Bin Won, In-seong Jo, Yoo Gong nebo Woo-bin Kim. Všichni jmenovaní ovšem nabídku odmítli. Jejich reakce nebyla překvapivá, když se dozvěděli, jaké armádní návyky budou pro roli muset přijmout; třeba i striktně krátký sestřih. (Conspi)

Deokingtuheocheu (2012)

  • S hlavní seriálovou rolí bylo v době předprodukce spojováno dokonce i jméno jihokorejského herce Byeong-heon Lee. Ten ale nabídku na úkor nabídky, ztvárnit hlavní roli v historickém snímku Masquerade, odmítl. Stejnou nabídku odmítla také i dvojice dále oslovených herců, In-sung Jo a Je-hoon Lee, který nabídku odmítl na úkor nabídky objevit se v televizní sérii Fashion King vysílané televizní stanicí SBS v  roce 2012. Hlavní role byla seriálovými tvůrci přeobsazena populárním jihokorejským hercem Seung-gi Lee. (Conspi)

Ssanghwajeom (2008)

  • Jihokorejský herec In-seong Jo se filmového natáčení účastnil i napříč tomu, že až do samotného zahájení výrobních prací neznal přesné detaily, vztahující se nejenom k jeho vlastní filmové postavě, ale dokonce i k samotnému snímku. Jeho důvěru si získal samotný režisér Ha Yoo, s nímž herec spolupracoval na kriminálním snímku A Dirty Carnival (2006). Pro co nejdokonalejší ztvárnění přiřazené role, podstoupil herec náročný výcvik bojových umění, šermování, jízdu na koni a dokonce se naučil hrát i na tradiční korejský hudební nástroj geomungo, tzv. black zither. To je strunný nástroj, vzdáleně podobný harfě, se dvěma postranními můstky a pražci na nějž se povětšinou hraje v sedě. (Conspi)

Galerie (85)

Reklama

Herec

Host

Pořady
2012

고쇼

2005

Muhan dojeon

Ovládací panel

Fanklub

(6)

Reklama

Reklama