Reklama

Reklama

The Human Race

Trailer

Obsahy(1)

Skupinka osemdesiatich ľudí vytrhnutých zo svojich každodenných životov sa objaví na neznámom mieste, kde sú prinútení zápasiť o svoj život. Títo ľudia sú vybraní z rôznych etnických skupín, sú medzi nimi mladí i starí, športovci, zdravotne znevýhodnení alebo dokonca aj bezdomovci. Ak chcú prežiť, musia dodržiavať isté pravidlá, ako napríklad nevstupovať na trávnik, nezísť z cesty alebo neprestať súperiť na život a na smrť. Ak začnú porušovať pravidlá, zomrú. Osemdesiat boj začne, no len jeden človek preteky dokončí. Kto sa stane víťazom? (Steny94)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Naprostá pecka,která mě totálně odrovnala a já ještě pár minut po konci filmu nechápavě čuměl s otevřenou hubou na dojíždějící titulky a říkal si tak to bylo kurva dost dobrý.A ještě ten samej den jsem si dal repete.Popravdě jsem film měl stáhlej už delší dobu a vůbec se mi do něho nechtělo.Až nakonec jednoho krásného dne(no zrovna moc pěknej nebyl)na něho došla řada.Začátek dost dobrej,jenže pak nastalo menší zklamání a obavy.Jéé bouchlá hlava.Dobrý.Další hlava,další hlava a já si řekl a kurva.Tak jestli tady budou jenom bouchat hlavy tak to bude pěkná nuda,protože opakovat pořád dokola stejný způsob smrti to se okouká a akorát znudí.Ale bouchání palic je jen vedlejší,protože tady jde hlavně o psychologii postav.Kdo jak se zachová v krajní situaci.A jak rychle se z člověka stává zvíře ochotné pro záchranu svého života udělat v podstatě cokoliv.Ale hlavně tady si jsou všichni rovni:dědek,beznohej,děcka,těhotná,hluchoněmí,...... No a ten konec jsem absolutně nečekal,takže je tou nejlepší třešničkou na dortu jaká jen mohla být.Sice je to béčko a nízký rozpočet je znát,ale i tak pro mě asi nejlepší film roku 2013.Hlavně kvůli tomu jakej jsem si myslel že to zas bude sračkovej film a on to je takový filmový klenot.Režiséra Paula Hugha neznám,ale myslím že jestli bude pokračovat tímhle stylem tak o něm ještě 100% uslyšíme.Jsem docela zvědavej jakej bude jeho další film. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, že bych měl z nějakého filmu tak rozporuplné pocity. Film, co byl evidentně natočen strašně levně, což je znát na efektech, ale hlavně na kameře, která chvílemi působila jak z nějakého rodinného homevidea. A přesto, přesto se tu povedlo nějakým záhadným způsobem vybudovat napětí silné jak prase, a to samé platí i o atmosféře. Fakt, co chvíli jsem chtěl vykřiknout nahlas třeba: "Bože, to je debil!" "Bacha na ten trávník!" "To je hajzl, doufám, že chcípne." "Hm, tak mi zabili oblíbence, jaké překvapení." Strašně jsem se snažil mlčet, ale sem tam (a bylo to celkem často, přiznávám) jsem prostě nahlas nějaký svůj komentář vykřikl. V takové míře se mi to u hororu nestalo ani nepamatuju. Ještě rozporuplnější hodnocení mám u děje, tam mi to hvězdičkově skákalo furt nahoru a dolů. Máme tu hromadu postav různých věků, náboženských vyznání, dokonce i postižené. Kdo mě zná, tak ví, komu jsem tady fandil a ani to nemusel vidět - tak opět musím říct, že mi opět umřel. Ten příběh byl chvílemi dost zajímavý a chvílemi úplně debilní (třeba mě naštvalo SPOILER, jak se tam vytvořil ten gang těch debilů, co všechny příchozí házeli na trávník - stejně by se pak porvali mezi sebou a nebo ten debilní nápad s tou těhotnou ženou... KONEC SPOILERU), něco tam nebylo úplně domyšlené a co se závěru týče, mě se povedlo odhadnout ho hned od začátku, ale jak vidím, mnoho lidí ho zde nečekalo, takže ani nic malinko nenaznačím. Ale jsem rád, že skončil tak, jak skončil, v průběhu filmu zde hrozil mnohem, ale mnohem debilnější závěr. Šokovala mě scéna hned po úvodních titulkách - vidíme ženskou, co má rakovinu a rozhodne se jí zbavit tak, že bude pravidelně cvičit, běhat a bum, zázrak - ona se úplně uzdraví! A hned na to se probere na tom divném závodišti. Co asi všichni v tuhle chvíli čekáme - ona bude hlavní postavou, protože jako o jediné z té hromady lidí o ní něco víme, ty znalejší z nás napadne, že nakonec přežije především ona. Hovno! Ona jako první stoupne na trávník a bouchne jí hlava. Na to jsem celkem čuměl. A i to, kdo přežije nebo kdo vydrží nejdéle, se nedalo zrovna odhadnout, každopádně v tomhle ohledu ten film musím pochválit, jelikož SPOILER SPOILER BACHA přežil tělesně postižený, co chodí o holích a má jen jednu nohu - to jsem u hororu snad ještě neviděl KONEC SPOILERU. Ve finále ani nemůžu říct, jestli se mi ten film líbil, mám z toho hromadu rozporuplných pocitů. Líbil i nelíbil. Koukl bych na něj znovu? Asi jo. 3* ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Nááááhodou, byla to zábava. Hodně se tam běhalo, vybuchovaly tam květáky v průměrné kadenci 1 ks/minutu, tvůrci nešetřili ani haranty, veterány z Vietnamu nahradili aktuálnější veteráni z Afghánistánu, konec byl sice nepřekvapivý, ale žadonící o rozpočtově vykrmenější pokračování, co víc si přát u hororového sci-fi béčka? Snad jenom, aby se tam příště nevyskytovala šimpanzí samička Trista Robinson. Ta němá frigidní příšerka tomu sundala jednu hvězdu a je to jenom za tři. Památná scéna: Těhule ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Filmy, potažmo horory, kde může přežít pouze jeden člověk, mají vždycky něco do sebe. Ani mi moc nevadil ten vizuál, dalo se to přežít. Každopádně pointa žádná, oblíbit se tam nedala pořádně žádná postava, který fandit. Ten průběh závodu sice byl rychlej, ale logika některejch jedinců hrozná. Copak se nad tim nedá trošku zamyslet? Ani jako horor, ani jako zábava to nefungovalo. Nápad s jasně danejma pravidlama super, ale chtělo by to navíc nějakou myšlenku jak to přelstít prostě. Takhle ten závěr byl takovej o ničem, mě to teda neohromilo. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz koncertové představení. To byl docela nářez. Musím uznat, že mě prvně odrazoval celkový vzhled filmu, ale po tom, co se 80 lidí objeví v aréně a musí zůstat jen jeden, už mít to bylo jedno. Já se skvěle bavil. Efekty byli tak akorát, vzhledem k rozpočtu a neotravovali mě tak, že bych musel otočit hlavou. Ten nápad a celková pointa mě totálně rozervala a já na konci nechápal, jak se mnou rejža vytřel rybník. A také mě zaujal rejža v tom, že se nesral s ničím a s nikým . Film si nebere servítky a budete svědky docela zajímavých mordů. Skvělé, tleskám a doufám, že dá rejža o sobě ještě vědět. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama