Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vidya Bagchi přilétá z Londýna do Kalkaty, aby pátrala po svém manželovi, který zde měl jako počítačový expert něco narychlo vyřešit. V samotné Kalkatě však není nikdo, kdo by si na něj nebo jeho práci pamatoval. Vidya navzdory komplikacím v hledání nepolevuje. Jak však spolu souvisejí její zmizelý manžel a starý teroristický útok na metro v Kalkatě? (Vavča)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Slušná kamera, kopec prestrihov a tiež "iná" hudba urobili z tohto filmu netradičný indický film. Príbeh bol zaujímavý, koniec prekvapivý, herci prirodzení (osobne ma najviac bavil drsný frajer Khan) a ku tomu všetkému rušná Kalkata, indické zvyky, tradície, kuchyňa ... a nemalo to ani tri hodiny. Vydarená vecička. (filmová výzva 2017 - hanagi) a Videné v rámci 30 dní so svetovou kinematografiou (marec 2017) ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Vidya Bagchi (s Vé a ne s Bé, vole!) - indická sexy těhule vyzbrojená petkou s vodou se snaží s pomocí Rana, strážníka kalkatské policie, najít manžílka s tajemnou minulostí (prací), který se jí beze stopy ztratil. A je úplně jedno, že má bachor jaxviňa. I přesto jí nedělá problém poletovat po ulicích a trajdat taxíkama a indickou MHD po městě při hledání stop ohledně jeho zmizení. Typicky indicky zdlouhavý film, který vám brnká na nervy šíleně dlouhým a dějově celkem prázdným rozjezdem. Jinak jsem se ale celkem bavil a především závěr s nevšedním rozuzlením stojí za to. Je to koukatelné a indická angličtina je cool :) ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Tehotná hlavná hrdinka v konšpiračnom detektívnom thrillery, to neznie vôbec zle. Som veľmi rád, že sa tento zaujímavý nápad podarilo rozvinúť do celkom pútavého deja a napínavého pátrania po zmiznutom manželovi, pri ktorom dôjde aj na vraždy a prekvapivé finále, proste na všetko čo k dobrému krimi thrilleru patrí. A to nepočítam super slizkého zabijaka. Nemám rád Bollywood, ale toto sa náhodou podarilo. 75/100 ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Indické Tři dny Kondora nebo tak něco. Vidya Balan to zahrála dobře. Ovšem ta překombinovaná konspirace ostatních. V amerických filmech mají zloduši alespoň srozumitelný motiv. Tady mi zůstává nezodpovězená jedna základní otázka: PROČ? Z režisérovy filmografie u mě jasně vede Jhankaar Beats. Ta schválně jestli se to někdy změní. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nad mé očekávání skvělý snímek indické provenience. Kinematografii z tohoto koutu světa příliš nevyhledávám a znám pouhý zlomek tamní tvorby, takže jsem ke Kahaani přistupoval takříkajíc neposkvrněn a bez nějakých velkých či malých očekávání. Až na místy pro mé oči nepříjemný střih jsem byl vskutku mile překvapen zpracováním, ale také hereckými výkony a samotným příběhem se slušnou atmosférou. ()

Reklama

Reklama