Reklama

Reklama

Ve městě Jersey se konají přípravy na oslavu Dne nezávislosti. Pláže jsou naplněné k prasknutí a v tu chvíli dojde k prvnímu útoku žraloka. Mladík TC se pokouší s kamarády varovat lidi ve městě. Ví, že hrozí žraločí masakr, ale nikdo ho nebere vážně... Zamilovaný pár se koupe v moři a náhle je napaden a sežrán žraloky. Partička mladíků v čele se svalovcem zvaným TC (někdy též Komplikace) si jde užívat do baru na pláži. Tam se dostanou do křížku s bohatým synkem milionáře Bradfordem, který jim vynadá, že jsou moc hluční. Strhne se rvačka a jeden z party, mladík zvaný JP, začne utíkat. Bohatý synek ho s kamarádem honí. JP uteče do přístavu a skočí do vody. Tam už ho oba pronásledovatelé nechají být, ale po chvilce ho napadne a zabije žralok. TC ho hledá ještě spolu s děvčaty, které nabral v baru. Je mezi nimi i Nooki, se kterou se rozešel, ale stále ji miluje...
TC v přístavu najde jen roztrhanou čepici a myslí si, že ho zabil žralok. Se svou partou se vydá do přístavu a vezme si rachejtle, aby žraloky zabil. V přístavu najde zohavené tělo rybáře, kterého před chvílí také zabil žralok. Když uvidí žraloky, začne po nich házet petardy a jednoho zabije. Poté chce ulovit ostatní žraloky jako pomstu za kamaráda JPho. Než ale vyplují, omylem zapálí loď a ta vybuchne – byla to Bradfordova loď. TC je vyšetřován na policii, kde pracuje jeho otec a ten ho pustí. Vyjde najevo, že žraloci na pláže útočí kvůli vibracím, které způsobují stroje Bradfordova otce, který staví ilegální stavbu. TC a jeho dva kamarádi se pokusí před žraloky obyvatele města varovat, ale nikdo je nebere vážně... (TV Prima)

(více)

Recenze (55)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Totok je fakt masakr. Banda totálních vytlemených retardů vs hejno neuvěřitelně špatně digitálních žraloků. Tohle přesahuje hranici běžného trashe. Jako, že jsem poslední dobou viděl hodně píčovin, ale průserem většiny posledních obdobných snímků je, že se prostě berou až příliš vážně, což není případ tohoto. Zkrátka nebude mi stydno, když napíšu, že jsem se od srdce zasmál. Opět důkaz toho, že když už člověk hledá pořádnej zetkovej odvaz, tak musí bejt hodnocení zde co nejnižší. Jste trubci, nemáte nadhled a nevíte co je sranda.55% ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevím, ale se sci-fi, to nemá nic společného spíš s hodně laciným hororem, který se snaží být jako komedie, či spíš nepovedená parodie. Ty puberťáci vypadají a chovají se jak s žurnálu. Větší dementi už jsem dlouho neviděl. Děj ten tam žádný není a korunu tomu nasadí ta zmalováná blbka co se jí na jachtě zasekne v podlaze bota a ona se pomalu radši utopí než ,aby si rozepnula botu a vyndala nohu, to mu říkám demence prvního stupně. Otravnější film jsem už dlouho neviděl. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Studio SyFy překvapilo. Po všech těch hrůzách, které zatím vyprodukovalo, přineslo do filmového světa další žraločí filmík, ale tentokrát takový, jakoby přímo vypadl z projektu GRINDHOUSE. I vizuálně se k tomu přibližuje, jen ještě do dokonalosti chybí ony škrábance a barevné fleky v obrazu. Celé to má zábavnou letargii podpořené nebetyčnými hláškami a patřičnými cákanci krve. Ani pixelový žraloci kupodivu tentokrát moc nevadí. Prostě plují a když zaútočí, tvůrci se vyhnuli detailním záběrům. Že by se poučili po dřívějších katastrofách? Ne, tohle není ekohoror jak by se mohlo zdát. Tohle je prostě zábava. ()

dkas odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerné. Parta naprosto hnusných a ke všemu tupých geloušů s partou totálně hloupých děvčat řeší totální blbosti. To je kombinace. Triky děsné, hnusné, ani ne vtipné. Celé je to chvílemi bráno vážně a to je největší chyba filmu. Pokud by se to tak moc nebralo a bylo to celé jako to bylo chvílemi vtipné, je to dobrá recese. Takhle jen odpad... Pár vtipných hlášek, jako "Co uděláš, ubenchpresuješ nás k smrti?" nebo "Proteinovou tyčinku s oříšky si dá každý" a šup s ní do moře žralokovi, sice potěší, ale nestačí... ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Srandovní céčková žralokomedie, která by klidně v rámci nadhledu a nadsázky mohla mít i na ty čtyři hvězdy, kdyby se trochu lépe vyvážil poměr parodování Jersey Shore s parodováním žraločích filmů. Toho prvního je tam už trochu víc, na úkor větší krvavosti, bodycountu a špatně stvárněné akce (jako ona je to sranda, když člověk poslouchá ty záměrně přepálené posilovnové dialogy, ale...u téhle tuposti dost záleží na dávkování, v přemíře začíná být více otravná, než vtipná). Jinak v podstatě ukázkový příklad filmu, který si plně uvědomuje, jak stupidní premisu a málo kvality má, a dělá vše pro to, aby z toho pomocí pokleslého humoru vytřískal, co nejvíc. Takové mám rád...byť konečné poselství mě zamrazilo. Ani stovky milionů let existující stroje na zabíjení a přežití nic nezmůžou proti bandě přiblblých nagelovaných svalnatců a jejich zrovnatak přiblblých vyumělkovaných buchet? Děsivé... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama