Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostá venkovská dívka vede klidný život bez překvapení a náhlých změn. Zná i svého ženicha a dovede si představit jak budou probíhat její budoucí léta. Vše se změní, když se ve vesnici objeví začínající londýnský advokát. Mezi oběma mladými lidmi vzniká silné citové pouto, přerůstající v lásku... Milostný příběh podle povídky Johna Galsworthyho je režisérem Haggardem pietně převeden do filmové podoby s elitou mladých anglických herců a slavnou Susannah Yorkovou. (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

Fido 

všechny recenze uživatele

Zbabělost a některá provinění s sebou neseme celý život, pokud odmítáme Toho, který by je odpustil... Mimochodem na uložto je český dabing z roku 1995, film sice v mizerné kvalitě, nicméně k zamyšlení podpořenému nádhernou hudbou George Delerua stačí. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nádherný smutně romantický příběh, odehrávající se v období před 1.světovou válkou na anglickém venkově. Někomu to možná přijde fádní, já jsem z něj byl ale naměkko. Výborně zahráli James Wilby a Imogen Stubbs, oba byli velice dobře obsazeni a tudíž ve svých rolích dobře vynikli. Pro ty, kteří (nebo které) si u filmu občas rádi popláčou, je tento Letní příběh jako stvořený. A abych nezapomněl - překrásná hudba! ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Príjemný film z anglického vidieka, ktorý prináša úprimný milostný vzťah dvoch mladých ľudí. Možno ho prináša osud a možno ho osud aj odnesie. Páčili sa mi aj tie rôzne peripetie, vniesli do toho napätie. Naopak, to, ako sa mladík k svojej láske zachoval, či už so zbabelosti alebo z iných dôvodov, vo mne ako zástupcovi mužského pokolenia vyvolalo pocit hanby. Príčina ani nebola jasne vysvetlená, aj keď tam boli nejaké náznaky. Imogen Stubbsová bola rozkošná a chválim tiež hudobný motív. ()

Zofinka2 

všechny recenze uživatele

Bylo to hezký. Pobrečíte si. Dobře angličtinu neovládám, tak jsem tam neporozuměla dvěma věcem. Koukala jsem, jestli seženu knížku a neseženu. Tak smůla. Už nebudu raději koukat na film bez titulků, když neseženu knihu. Film mi ani nedal spát. Tak hodně mě dostal. ()

Reklama

Reklama