Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller
  • Akční

Recenze (95)

plakát

Oklamaný (2017) 

Docela mě zklamal film Oklamaný. Čekala jsem tam nějakou romantiku a lásku. Ta tam nebyla. Ještě mi vadil předvídatelný konec. Žádný zvrat nebo překvapení se od půlky do konce nekonalo. Přesto docela dobrý film a na 3* to stačí.

plakát

Letopisy Narnie: Princ Kaspian (2008) 

Vadí mi tam to samé válčení a vyhrávání hlavních kladných dětských hrdinů mi připadá neuvěřitelné. Válčení a děj skoro žádný. Přitom ze začátku to vypadalo nadějně. Škoda.

plakát

Pojďte se mnou létat (2010) (seriál) 

Miluju tento seriál a ty dva herce. Jejich humor mi sedí a výborně zahrané to je.

plakát

Já, Mattoni (2016) (seriál) 

Nebaví mě to, ale díky D. Švehlíkovi se na to dá koukat. Ale to jeho střídání žen... Měl na to čas. Kdyby dělal na poli a staral se o dobytek, tak tolik času nebude... Ale na služeb. cestě v lodi na to čas je. Děj je takový mdlý, nudný. Neviděla jsem všechny díly a ani po tom netoužím.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Začátek vypadal slibně a těšila jsem se na Gerarda Butlera v tomto filmu. Od okamžiku, kdy začali teroristé střílet z letadla a pak samopaly civilisty, nedalo se na to koukat. Myslíte, že je to možný jen ve filmu? Já si to postupně přestávám myslet, proto jsem to po hodině vypla. Násilí není můj šálek kávy.

plakát

Kvaska (2007) 

Z hereckých výkonů se mi líbil nejvíc Jiří Korn. Jinak podle mého názoru nic moc herecké výkony. Neříkám, že za to mohou herci. Lásku jsem Vondráčkové a Tomsovi nevěřila. Chemie mezi nimi nebyla. Bylo to těžko uvěřitelné všechno. Jinak muzikály nemusím, tak to můj šálek kávy nebyl. Ale koukat se na to dalo. Písničku touha mám ráda. 50%.

plakát

Pomsta (1990) 

Nechápu, proč má film tak nízké hodnocení. Hraje tam překrásná Stowe a na to, že Costnera nemusím, v tomto filmu se mi líbí. Je to film mého dětství a k létu patří. Na léto dobrý film. Je tam moc střílení, ale ve kterém filmu není?

plakát

Postřižiny (1980) 

Nechápu, jak někdo mohl dát tomuto filmu odpad. Hezká hudba, Vašáryová, správně střelenej Hanzlík. Kouzelný to je film. Koukala jsem na film jako dítě a i jako dospělá. Myslím, že je takový nadčasový a pro všechny věkové kategorie film, krom malých dětí. Proto taková oblíbenost.

plakát

Carol (2015) 

Je to trochu nuda, ale stojí za kouknutí. V půlce jsem usnula. Obě hlavní představitelky jsou skvělé. Hudba taky. Hodnotím to jako slabší 4*.