Reklama

Reklama

Tak fajn

  • Slovensko Tak fajn
Trailer 2

Obsahy(1)

Tak Fajn je komedie o nepodařené dovolené ve třech v Chorvatsku. Milan se rozhodne požádat svojí přítelkyni Beatu o ruku právě během romantické dovolené u moře. Na tu s nimi nakonec jako křen jede i věčný party živel Miki, který se rozhodne jim romantický výlet a zásnuby zorganizovat. Věci se mu ale pravidelně vymykají z rukou a nic nedopadne tak, jak mělo. Povede se nakonec alespoň žádost o ruku, nebo bude dovolená u moře úplná katastrofa? Atmosféru letní komedie umocňují scenérie Jadranských pláží, záběry plné slunce a hudební hity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (100)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem svést na YouTube, že mi do cesty přihrálo volnou kopii tohohle gurmánského zážitku, ale když procházím videa týkající se Babovřesk, co můžu čekat. Sotva jsem si ověřil hodnocení Tak fajn na ČSFD, měl jsem o dnešním programu jasno. Ze slovenské kinematografie jsem totiž viděl tak možná Obchod na korze a mohl bych aspoň v klidu říct, že jsem viděl dva nejextrémnější slovenské filmy co se týče kvality. Ihned po kliknutí na tlačítko play a nastavení oslnivého rozlišení 720p jsem poznal, že mám tu čest s opravdovou lahůdkou. Během prvních šesti minut jsem zpozoroval neuvěřitelný pokles v kvalitě. Vzhledem k tomu, že už na počátku byla nulová asi jako znalosti angličtiny průměrného studenta učňáku (opravdu vím, o čem mluvím), je obtížné si tak nějak udělat představu, kam nadále klesala. Herecký ansámbl se snaží, co může, aby Slovensku udělal co největší ostudu (všechny své slovenské známé tímto oficiálně vyzývám k emigraci... do Polska), mladý Labuda se chová jako totální trotl. Barbora Žilecká má možná pěkné nohy (a vůbec všechno), ale tím jsou veškeré klady hereckého osazenstva vyčerpány. Scénář nemá žádnou gradaci, po celou dobu vysedávají tři kreténi na pláži nebo po hospodách. Občas je sice fajn podívat se na film, kde se lidi nehádají, ale scénář je impotentní jako Evropská unie při ukrajinské krizi, protože za celou tu hodinu a půl se tady nestane prakticky nic zásadního. Ke konci se objeví náznak rozuzlení, ale celkovou sterilitu to narušit nedokáže. Nicméně druhým drobným kladem filmu je alespoň to, že na rozdíl od tematicky podobných, ale neskutečně tupých Účastníků zájezdu tady nejde o to, aby si dotyční zašukali. Za zmínku stojí taktéž skvostný zvuk, který mi připomněl naše video ze zájezdu do Itálie, kde muzika řve na plné kule, ale mluvené slovo nejde skoro vůbec slyšet. Nafackuj si, debile zvukařský. (930., 7. V. 2014) ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Doplnila bych název Tak fajn na Tak fajn....jdu se zabít. Vidím, že nejen česká ale také slovenská filmová tvorba je na tom hodně špatně...Tohle bylo ale hrozné i na ten nejhorší český film. Jak jsem si přečetla v předchozích komentářích, že takové drogy nezná ani Daniel Nekonečný tak s tím souhlasím na sto procent. Pevně doufám, že si jen dělali p*del a chtěli tak natočit něco free v létě o užívání si života apod. Zatím ale natočili jenom Mariána Labudu jako nejstarostlivějšího otce na světě a navíc asi silně zakomplexovaného, podivného (zjevně sjetého) Tomáše Palondera se sklony k transsexualitě, neustále pištící a pořád si na něco stěžující Barbora Žilecká, divné herectví Labudy mladšího a přehlídku (s prominutím) nejhorších písniček roku a ještě mi tam chybělo celé cédéčko Rytmusa aby to bylo komplet...Zuzka Norisová by zlepšila nejhorší sadu odpadu alespoň jen na odpad ale bohužel se tam dohromady objevila tak maximálně tři minuty...Stejně jsem nečekala nic lepšího než odpad takže odpad odpadů se mi potvrdil přesně podle očekávání. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Letná komédia, s fajn teplou atmosférou, srandovným scenárom ( vyhodiť emocionálne scény ), peknou výpravou, zo začiatku amatérskou kamerou a so samozrejme kolotočárskym soundrackom. Herci nemali čo hrať, len sa zabávali. Najvác však bola Barborka Žilecká, kvôli ktorej som ochotný tento film vidieť aj niekoľko krát. Treba to brať ako Kameňák. Vtipné situácie natočené na krásnom, Slnkom zaliatom pozadí ktoré sú navliekané na dejovú nitku. Preto, kto sa chce zasmiať, uvoľniť sa a pripomenúť si leto, nech neváha. Tak fajn. 3 z 5 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

„Tak fajn“, jdeme na to. Jakým numerem nejlépe ohodnotit hodnotu této letní komedie, a to nemyslím uměleckou hodnotu, ale jakoukoliv hodnotu. No, kdyby šlo čistě jen o filmařinu, tak nula by byla myslím fér. Ale zkuste to udělat jako já…..v neděli jsem se po svátečním obědě vyvalil do postýlky a společně s vydatným menu pozvolna trávil i Janíkův debut……a najednou bylo devadesát minut pryč, chorvatské slunce mne nespálilo, žiju a dokonce si dovedu živě představit, že se s tímto, pro některé uživatele „odpadem“, za několik let znovu potkám. ()

dj_kure 

všechny recenze uživatele

Snad ani nemusím zmiňovat za co jsem dal tu hvězdu ne? Nebo radši pro ty pomalejší jo :-). Barbora Žilecká jí ode mě dostala, ani ne tak za herecký výkon, protože ten stál řekl bych za hovno stejně jako celej film, ale prostě jenom díky ní jsem vydržel až do konce, hezky se na ní kouká a já jsem jen chlap, tak co :-). Každopádně jako celek vážně na přesdržku, neuvěřitelný co naši sousedia či chcete-li bratia dokážou vypustit do světa! A ten muzikál v žánru, to už je jako fakt PECKA! 5% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Pavol Janík ml. sa podieľal na filme ako režisér, scenárista a aj ako kameraman. (harryy)
  • „Nedostali jsme žádný scénář. Přišli jsme na plac a řekli nám, že si máme mezi sebou povídat, a když projde kolem Labuda, máme se začít smát," uvedla Zuzana Plačková. (Sufferer)

Reklama

Reklama