Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem tak neváhal nad hodnocením filmu jako u Dědy mizery. Takto silně koncentrované a záměrné trapno nevydýchá hned tak každý. Film samotný je poté směsicí více či méně zdařilých scének před skutečnými lidmi (tedy - neherci) + nějakou tou povinnou vatou okolo. Vtípky vycházejí tak v 50 % případů, takže by se slušelo dát tři hvězdy, ale za závěrečnou scénu na soutěži krásy, která je jednou z nejvtipnějších filmových scén posledních 20 let, musím hvězdičku přihodit... ()

Spiker01 odpad!

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville, ač ho mám celkem rád, v tomto filmu jako starej dědek nepředvádí ale vůbec nic světobornýho, natož vtipnýho. Je teda pravda, že nejsem fanda Jackass, ale tento film mě nudil tak moc, že už ani nechci nikdy znovu dokoukat konec, kterej jsem prospal...10% ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tomuhle se dá doopravdy říct Jackass The movie, ne jako ty ostatní sestříhy vtípků. Sice to asi nedosahuje takovejch kvalit, jako když ty kousky dělá víc lidí, ale Johnny Knoxville v roli senilního dědy si to vychutnal dobře, může si dovolit cokoli, s tim, že na něj nikdo nemůže, kdo by chtěl zbít 80-letýho dědka. A já se bavil víceméně celej film (posrání v restauraci, striptýz v baru, nákup v McDrivu), paráda. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tým okolo Jackassu zkoumá po boratovsku současnou Ameriku. Škoda jen, že všechny scény nejsou tak dokonalé, jako ta s volbou dětské miss. Jinak by to byla vynikající (sebe)reflexe... Podivný postmoderní hybrid road movie, skryté kamery a nezávislé komedie, kde vlastně překvapivě chybělo víc humorných scén... ()

eisha3 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem chtěla víc Irvinga Zismana, protože je prostě dobrej. Celovečerní film, no... to zas být nemuselo, ale dobře. Ne že bych se nebavila, já se u Jackass bavím vždycky (ač to vlastně není Jackass). Po dvou měsících od zhlédnutí si ale skoro vůbec nic nepamatuju, na tom něco bude (ne jen to, že mám obecně dost špatnou paměť). I přesto jsem tehdy dala čtyři hvězdičky, to měnit nebudu (alespoň dokud to znovu neuvidím). ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • V 63. minúte môžete vidieť, ako vchádzajú do mesta Knoxville v štáte Tennessee, kde sa hlavný hrdina Johnny Knoxville narodil. Zaujímavý je aj rok založenia mesta Knoxville - 1791. Johnny Knoxville sa narodil v roku 1971. (zetpi)
  • Názov filmu sa objaví v 7. minúte. (Johnny.ARN)
  • Johnny Knoxville povedal, že pri stvárnení postavy Irvinga Zismana sa nechal inšpirovať perverznejšou časťou svojej vlastnej osobnosti a taktiež svojím otcom. (m.a.t.o.)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama