Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Romantický příběh ztvárněný tak jak nemám rád , ale nadruhou stranu tohle nehrálo tak úplně na city aspon to tak na mě působilo a mělo to takový nepřeslazený příběh . Jen jednoduchost , neherce , kteří se hezky ukázali a atmosféru která byla sice depresivní , ale v tomto případě působila na film dobře ne vynuceně . ( 9.7.14/MAC ) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Milionkrat obohraty pribeh o plachom chlapikovi, ktory aj v pokrocilom veku zije stale s mamou a boji sa osamostatnit. Netradicnym aspektom je, ze to nie je chlapik s velkou nadvahou, ale giganticky namakany kulturista. A tou druhou vecou, ktorou sa tento film odlisuje je to, ze je natoceny tak civilne az pôsobi ako dokument. Na jednej strane vdaka tomu jednotlive sceny nefunguju az tak dobre ako by fungoval klasicky film s kvalitnymi hereckymi vykonmi, ale na druhej strane tato artovo dokumentarna forma ma tiez nieco do seba a niekolkokrat som v uzase sledoval, co sa deje. Vysledok je taky zvlastny. Druhykrat si film nepozriem, ale za jedno pozretie stoji. 7/10. ()

Reklama

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Křehký film o křehké duši skryté za obrovitým tělem osmatřicetiletého profesionálního kulturisty Dennise, jenž hledá a stále nemůže najít TU PRAVOU životní partnerku, potažmo štěstí a smysl života. Film o niterné potřebě spřízněné duše. Debut dánského režiséra Matthiesena, zrealizovaný na základech jeho pět let starého krátkometrážního filmu Dennis. ~ /dále možné stopy spoilerů/ Ač je příběh tohoto plachého sympaťáka – protagonisty, který téměř nesleze ze záběru, v dobrém slova smyslu relativně prostý, těží z poměrně podstatných kontrastů, a to jak z hlediska zvolených lokací (Dánsko x Thajsko > domov x ráj pro sexuální turistiku > láska x sex), tak kupříkladu i co se týče zjevných disproporcí postav (obr x drobná Thajka). Kromě zmíněného hledání konkrétní osoby má snímek i další rozměr, spočívající v Dennisově postupném odstřihávání se od diktátu vlastní autoritativní matky, která – ač již poměrně vetchá a křehká – zcela sobecky manipuluje s životem svého syna. Film o probití se ke svobodě, osamostatnění se a možnosti nezávislého rozhodování a vlastní volby. ~ Je pravda, že 10 timer til Paradis je natočen dosti nekonfliktně a způsobem, aby do sebe vše zapadalo, tak jak má (někdo dokonce snímek může označit jako pseudoartový), nicméně jeho nekomplikovaná struktura v kombinaci s přitažlivým tématem a výraznými hereckými typy neobvyklého vzezření z něj dělá cosi, na co se rádi podíváte, ať už jste šťastně zadaní nebo na podobné pouti jako Dennis. A pamatujme si, nic nemusí být takové, jak se na první pohled zdá... (Mimochodem, naprosto hloupé distribuční názvy, včetně toho nejhloupějšího – českého.) ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám doma bílou horu svalů a jsem rákoska tak jsem tento film musela vidět už z principu. Dennis pro mě byl záhadnej tvor, v posilovně by klukům ukázal i obřízku bo hemeroidy ale před babou ani bicák nezatne. Na druhou stranu nezapomene nikomu říct že je kulturista kdyby to náhodou nebylo vidět. To že si objedná krevetovej koktejl a pak ho nežere protože je na krevety alergickej a nečekal že v KREVETOVÉM kotejlu budou, to bych ještě pobrala (každej občas nemá den) ale to že si vezme kurvu na pokoj a o deset minut později jí platí za to aby s ním nešukala a šla pryč, to už mi hlava nebrala. Ono vůbec jak se mu chtěla nějaká nabourat do trenek tak chytal paniku díky čemu jsem ho začla podezřívat, že jeden sval asi moc namakanej mít nebude. Celkově vzato působil jako velkej, blbej panic a člověk mu chce fandit asi tolik jako maďarům v hokeji. Jeho máma ale byla ještě lepší level. S takovou čubkou bydlet pod jednou střechou vysvětlovalo proč je Dennis tak neskonale blbej. Jako bonus z matky sral maggi v kostkách a lhal jí pokaždé když měl mít něco s ženskou, jelikož se klepal strachy že by mu asi ušmikla šuldu. A tak jsem koukala jak Dennis dopadne když se mu povede sbalit rákosku a ta se za ním posere až do Dánska a prej nafurt. Dennise tak čeká těžká volba - zůstat dokonce života podpantoflákem seroucím strachy z matky, která se jde vysrat když se Dennis sprchuje (není nad soukromí) a nebo se odstěhovat a mrdat ostošest s rákoskou...ano...opravdu moooc těžká volba... ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Existenciální červená knihovna pro chlapy a pro ještě větší chlapy. Dennis je doopravdy mazel, kterého však přespříliš tiskne despotická manipulativní matka. V první "Thajské" polovině příjemně a pozitivní, návrat do šedivosti všedních dnů znamená i propad již tak nikam nespěchajícího tempa. Pozitivní hodnocení mám k nehercům, kteří podávají lepší výkony, než naprostá většina našich herců v televizích a filmech. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg. (žvanimírek)
  • Mnoho postav je ztvárněno neherci. (Terva)

Reklama

Reklama