Reklama

Reklama

Jde si pro nás noc

  • Indonésie The Night Comes for Us
Trailer

VOD (1)

Ito (Joe Taslim) v roli vymahače podsvětí, který se vrací do své organizace. Ovšem už po návratu ho potká zrada a ocitá se v chaosu, ve kterém neví, komu věřit. (Ouwen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (174)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zatímco sekernická a nožířská práce zhovadilých Ukrajinců ve Volyni mi přivodila znechucení, sekáčková a mačetová řežba v tomhle indonéském fláku vyvolávala mé nadšené hýkání a úchylný smích. Tak nápaditá brutální řezničina se jen tak nevidí. Bohužel kromě kulervoucí akce je ve filmu i spousta všelijakého melodramatického plkání a patetických pohledů. A kvůli frenetickému střihu a zběsilé kameře si citlivý a zvídavý divák často ani nevychutná příliš detailů. Navíc příběh je extrémně pitomý i na můj pokleslý vkus a závěrečná bitka plus závěrečná scéna vše definitivně hází do absurdna až parodična. První i druhý Serbuan Maut mi sedl líp. Ale stejně zaokrouhluju nahoru, už jen kvůli těm třem 'kung-fu' babám. Nejlepší gag: Že by dvojnásobná vražda rozpůlenou hovězí kostí? ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Toto už trošku hraničí s genocídou. Súboje sú prekvapivo dosť často vtipné a neprekvapivo extrémne brutálne. Kto aspoň raz nedostal črevom po papuli, alebo ho neošpliechal kamarátov mozog, ako by tam ani nebol. Pokiaľ niekomu z hlavných hrdinov nevisela hlava na kožke, mohli ste si byť istí, že sa bez problémov (možno so skrivenými ústami a vzdychajúc) vrhne do porcovania a lámania desiatok protivníkov s menšou trvanlivosťou. Dievčatá u mňa vyhrali na celej čiare, už som začala trénovať pred zrkadlom. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Brutální jatka, nic víc a nic míň. Příběh se dá shrnout asi do deseti slov a v celým filmu který má dvě hodiny padne asi dvacet vět a vůbec to ničemu nevadí. V předchozím režisérově filmu Headshot se na příběh kladl velký důraz a byl to rušivý element. Hlavně romantická vsuvka, jelikož Iko Uwais hraje mocně asi jako Chuck Norris po mrtvici. Takže příběh jde stranou a divák sleduje zajímavé zabijáky v naprosto šílených a někdy neskutečně nechutných bitkách. Totální masakr. sedlo mi to.70%. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že je to přímo přehnaný, sama jsem šrotovací mašina co kosí nepřátelské ťamany po tuctech, ALE přece jen jich zvládnu najednou složit maximálně dvacet tři a přežít umím nejvíc šestnáct kulek a devadesát osm bodno-řezných ran při kterých ztratím maximálně osmnáct litrů krve. Takže tentokrát je film trochu přepálenej a není reálnej jako třeba Zátah. To mě ale nesere, spíš mě srala tupost protivníků, co se řídí heslem "Je nás dvacet, půjdeme po jednom a zblitek bude stát jak banda kokotů při bukkake". Takže být zlých ťamanů o pár stovek na scénu míň, by nevadilo. I tak jsou blitky krásně krvavý, brutální a jelikož jsem občas celkem jednoduchá a stačí mi ke štěstí jen tupá řezničina, tak jsem si vlastně chrochtala blahem a zvlášť ocenila souboj o nejdrsnější lesbu. Iko mi moc jako padouch nepřišel, spíš se snažil kámošům zachránit prdel a když na konci filmu prohlásil, že všechno zkurvil "kladný hrdina" dala jsem mu za pravdu. A když to vezmeme úplně do detailu, tak za všechno může ta holčička, ale když měla táááák roztomilej kukuč tak bych za ní taky zabila pár stovek triád. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

U The Raid jsme dostali áčkovou choreografii, za kterou se divák nemusel stydět a nevěřícně kroutil hlavou, jak může někdo natočit tak famózní věc. U The Night Comes for Us jsem uvažoval přesně nad tím opačným. To, že na příběh se tady nehraje, nám bylo jasné už od začátku a nikdo jej taky nevyžadoval, to, že tady gore funguje co se krve týká perfektně, to je taky obrovský plus, ale fakt, že akce je tak zatraceně hloupá, neuvěřitelná a všechny rvačky jsou tak přemrštěně strojené a místy až trapné, to je u tohoto žánru neodpustitelné. Ženská, co zabíjí lidi kuličkou na drátku a "řeže" jim tímhle končetiny, týpek, co si hodí nepřítele s mačetou na záda, roztočí se a mačeta v jeho ruce začne řezat všechny okolo a takhle si vysóluje 1v20. Ano, pokud by divák byl dement s dvouciferným IQ, asi by to stačilo, ale někomu, kdo chce alespoň základní logiku, to stačit nebude. Výsměch. A Iko Uwais si tady zahraje asi 20 minut:))) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Koncept bojových scén je sestaven z prvků MMA. (Ouwen)
  • Když na začátku filmu v koupelně žena obváže Itovi (Joe Taslim) kolem těla obvaz, pak střídavě obvaz má a nemá. (CjKukis)

Reklama

Reklama