Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kórejská Američanka Hyun- Jae má osemnásť rokov, keď ju unesú, a pod vplyvom drog spolu s ostatnými dievčatami mladšími od nej ju prinútia k prostitúcii. Šéfom celej organizácie je policajný prednosta, takže ich aktivity sa im darí skrývať. Po roku väznenia sa stáva samotnou členkou tejto zločineckej bandy priekupníkov s ''bielym mäsom''. Je to jej spôsob, ako prežiť, alebo sa stala obeťou ''štokholmského syndrómu''? (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Môžme sa baviť o tom do akej miery je to naozaj podľa skutočnej udalosti, no príbeh dokáže zaujať. Samozrejme, mnoho vecí som si predstavoval ináč, temnejšie, niektoré scény si doslova pýtali o napätie, ale všetko ostalo pri rutinnom priemere. Samotný útek nebol dosť dramatický, v každom filme by aspoň ten záver mal byť vrcholom. Nevieme presne čo sa stalo s ostatnými dievčatami, kde skončila Ukrajinka Svetlana, ktorej venovali niekoľko minút. Je ľahké domyslieť si to, ale chýbalo to tam. Dobrá téma, priemerné spracovanie. 60%. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Otevřít si v dnešní době kurvinec s šestnáctkama, které nechtějí makat zrovna moc dobrovolně a se zanícením, je docela opruz! Kdo se má s těmi, co zvlášť hrubým způsobem porušily pracovní kázeň furt někde zakopávat, a to navíc tak, aby je nevyhrabali kojoti, střední management je musí pořád hlídat, aby nehryzaly platící zákazníky do svědomí, a to ani nemluvím o tom, nakolik přijde pravidelná údržba podvozků. Holt sehnat dneska loajální, samostatnou a kvalifikovanou pracovní sílu je těžká řehole. Naštěstí tu máme Korejce, co jsou od přirození schopni dřít dvanáctky bez nároků na přesčasy, a tak je zasloužený kariérní postup nemine. Poutavé, výborně natočené a zábavné, jen mi trochu vadilo, že takový megalomanský velkoobchod s masem tří barev a půjčovnu vagín je schopen ušéfovat dvacetiletý, vychrtlý narkáč bez MBA a vyšších manažerských kurzů řízení náctiletých otrokyň. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,EDEN JE HEBREJSKÉ SLOVO, ZNAMENÁ "ROZKOŠ". MYSLÍŠ, ŽE SE TO K TOBĚ HODÍ? MOŽNÁ SE HODÍŠ TY K TOMU JMÉNU“...... /// Myslím, že i Hyun – Jae je jasný, že vodjezd z rande v kufru auta nevěští světlý zítřky. Obchod s masem (lidským) v americký podobě. Nahlídnutí do organizace a cesta za zkušenostmi – aneb ze šlápoty parťákem. Ani ne tak drsný (záleží na tom, co všechno si dokážete představit), spíš zajímavý, páč je to kurva ze života. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Čumím jen na filmy podle skutečnejch událostí. 2.) Jsem rád, když se ve filmech dbá na hygienu. 3.) Chcu prodávat maso, ale nechcu řešit s koninou. 4.) Thx za titule ,,Kooha“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Neradno sa na prvom rande dávať dokopy s hasičom, najmä nie ak má odznak z hračkárstva... Spočiatku hnusne nechutný film o novodobom otrokárstve prosperujúcom priamo v USA, pričom okolo žijúci ľudia a „klienti“ to majú úplne v prdeli. Neskôr sa hranica medzi otrokom a otrokárom stenčuje až ju nevnímame a nakoniec nevieme, či pomsta vôbec príde alebo ani nepríde... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Fakt dobrý film. Vyhovovalo mi, že tam skoro vůbec není zobrazováno násilí, na rozdíl třeba od tematicky příbuzného filmu Trade. Holky tu v záběru prostě nikdo nemlátí a žádné pervertoviny tu také nejsou vidět. Natočeno je to ale dobře a chod organizace je tu zobrazen, takže každému dojde, že tyhle otrokyně prostě musí držet hubu a krok. Navíc je to ještě obohaceno o takovou zvláštní "romanci," kdy se hlavní hrdinka snaží vytěžit co nejvíc z role oblíbenkyně mladého dohlížitele. Jamie Chung zahrála výborně a je velmi půvabná. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • V scéne, kde si hlavnú hrdinku juhokórejského pôvodu Eden vyžiada spomedzi viacerých dievčat istý zákazník, má Eden číslo 7. V juhokórejskej kultúre je číslo 7 považované za šťastné číslo. (MikaelSVK)
  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach na severozápade USA, v štáte Washington. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama