foto

Matt O'Leary

  • nar. 6.7.1987 (32 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Matt je americký herec. Narodil se v Chicagu ve státě Illinois. Má dvě starší nevlastní sestry a jednoho staršího nevlastního bratra. Matt se ucházel o roli ve filmu Sám doma 3. V roce 2001 natočil film Domestic Disturbance - Malý svědek, kde si zahrál po boku Johna Travolty. Vydělal si 45 milionu dolarů. Matt se dále objevil ve filmu Spy Kids, za který získal uznání hlavně u teenagerů. V roce 2003 dostal Matt malou roli v pokračování filmu Spy Kids 3-D: Game over. Nyní v roce 2013 si zahrál v úspěšném filmu Osamělý jezdec po boku Johnnyho Deppa.

KajusaK

Herecká filmografie

Filmy

2018 Moronga
Mrakodrap
Vítejte v Marwenu
2017 Bokeh
Halfway There (TV film)
2015 Hmyzáci
The Submarine Kid
ToY
2014 Fotky zítřka
Zápisky o dospívání
2013 Drones
Osamělý jezdec
Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny
2012 Eden
Tlusťoch válí
2011 Cinema verite (TV film)
Přirozený výběr
Vyměřený čas
2010 Mother's Day
2009 Anytown
Spolek nemilosrdných
2008 American Son
Slunovrat
2007 Rozsudek smrti
Smrtonosná past 4.0
2005 Spoušť
Warm Springs (TV film)
Zmizení
2004 Pevnost Alamo
2003 Spy Kids 3-D: Game Over
2002 Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů
2001 Lovec démonů
Malý svědek
2000 Rande s upírem (TV film)

TV seriály

2019 Projekt Modrá kniha (TV seriál) - herec, a.z.
Válečné hry (S01E08) - a.z.
Skautský vedoucí (S01E07)
Zelené ohnivé koule (S01E06)
další epizody (6)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Collision Course, Part 2 (S06E09)
Collision Course, Part 1 (S06E08)
Code Yellow (S06E04)
další epizody (5)
2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Můžeme zabíjet lidi (S01E03)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Tajné místo (S05E17)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
Hurricane Gil (E03)
Sweet/Vicious (TV seriál)
Sucker (E03)
2011 Marcy (TV seriál)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Maska (S09E18)
Ještě jedna (2) (S09E10)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
19 svisle (1) (S09E09)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nad ránem: 2. část (S05E07)
Nad ránem: 1. část (S05E06)

Dokumentární

2018 Medal of Honor (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Total Access 24/7 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky