Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh odvážného mladíka Devona Milese, který chce dovést svou školní kapelu k vítězství. Sám je tím nejtalentovanějším bubeníkem, jaký kdy byl, ale velmi brzy zjistí, že cesta na vrchol vyžaduje víc než nadání. A co teprve když mu hlavu zamotá láska? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jaké je sobotní ráno s Rozjeď to? Plné rytmu, skvělé hudby, bubnů, které jsem si zamiloval, hromady tanečnic a hudebníků a v neposlední řadě s oddechovým a velmi příjemným filmem o tématu, které je pro Česku velkou neznámou. V Americe je holt všechno jinak a jejich tradicionalismus šahá tak maximálně 100 let zpět, ale o to mají více "zajímavostí" pro cizince. Možná není na první pohled poznat, zda je armádní výcvik horší než chození do univerzitního kapely, ale kdo si myslí, že opravdové souboje jsou jen na válečném bojišti, možná hodně rychle změní názor a to příjemný způsobem. Necelé dvě hodiny hudby, kterou jsem snad v životě neslyšel s líbivou choreografií, slušnými herci a v neposlední řadě s trochou patosu. Kdo chtěl něco jiného? ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiný film z netypického prostředí, který ale rozhodně stojí za to. Neznám žádný jiný film, který by byl založen na dění v univerzitních pochodových kapelách. To je určitě rarita a vítaná změna mezi velkým množstvím jiných filmů ze školního či univerzitního prostředí. A musím říct, že tenhle film funguje skvěle. Měl jsem obavy, že se budu nudit, ale místo toho jsem zaujatě sledoval film. Bál jsem se také, že mi bude vadit černošské osazenstvo filmu, přece jen tam bylo černoššských herců až příliš. Ale naopak, hodilo se to do toho příběhu a rozhodně to je příjemné zpestření. Prostě skvělý výběr tématu pro film a skvělý nápad s česnošskými herci. Já jsem byl spokojený a tenhle film mne velmi příjemně překvapil. Dávám čtyři hvězdičky s konstatováním, že originálních filmů z nám neznámých prostředí není nikdy dost. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru naprostý průměr, který nenadchne, ale ani neurazí. Klasický příběh o chlapci, který si uvědomí priority a dotáhne díky svému nespornému talentu hudební sbor až do finále velké soutěže o padesát tisíc. Drumline nemá žádná esa v rukávu, jede přesně dle starého známého schématu, přesto však solidně zabaví. Ano, přiznávám, není to žádná pecka a nejspíše na tento snímek brzy zapomenete, ale pokud se nudíte a nemáte co dělat, je to jedna z věcí, která vám pomůže z nudy ven. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Film plny afroamericanu, ktery neni tak hloupy, jak se muze na prvni pohled zdat. Ano, hrdina je talentovany a velmi sebevedomi mladik s proriznutou pusou, ktery nade vse miluje hudbu a bubnovani. Dokazat pozici nejlepsiho bubenika a vest celou kapelu k uspechu ve skolnim preboru kapel je bezesporu trnita, ale i pres jasne klise, jsem byl svedkem nadsene prace hercu, talentu rezisera vydat ze vsech maximum a pri tom nenudit divaky, uzasne choreografie kapely, dobrych rytmu a obcasnemu hlaskovani. Na ciste ctyri hvezdy mi to stacilo. 80% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Nick Cannon - (Devon Miles) +++ Zoe Saldana - (Laila) +++ Orlando Jones - (Dr. Lee) +++ Leonard Roberts - (Sean Taylor) +++ Hudba: John Powell ++++++++++++++++ Vynikajuca choreagrafia, kamera, paradne bubnovanie. Pät hviezdiciek netreba brat vazne, je to len moje subjektivne hodnotenie, predsa len je to film pre specifickeho divaka......29.06.2008 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americké Atlantě. (Terva)

Reklama

Reklama