Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční hororový  western, ve kterém exceluje Danny Trejo, s tak temnou atmosférou, že by se dala doslova krájet. Nejdrsnější antihrdina z toho nejdivočejšího západu, jaký tady snad ještě nebyl. Námět i styl zpracování je vlastně svým způsobem obdobný snímku natočeného na základě komiksů 'Vrána' (1994). Jen tu máme poněkud složitější charakter hlavní postavy. Jedná se o muže, který dělal špatné věci, ale svým způsobem není zlý a v podstatě se jen snaží o zmíněné vykoupení a zároveň o pomstu. Danny Trejo i přes svůj věk prokazuje stále plnou energii pouštět se do takovýchto snímků. Jeho drsná nátura je stále uvěřitelná každým záběrem a v ničem nenechá na pochybách. Propojení hororového žánru z westernem už tady bylo několikrát a ne vždy se to povedlo. Tentokrát je to pecka. Scénář jedinou vteřinou neulpívá na maličkostech a nepadá do skličujících zbytečností a nudností. Myšlenka děje je svou jednoduchostí srozumitelná a pevná jako skála. Tohle prostě chytí a nepustí. Drsná akční hororová zábava a nic víc. Režisér Roel Reiné tentokrát předvedla úžasnou práci. P.S. A jen tak mimochodem, samotného Satana si střihl Mickey Rourke. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Westernové déčko, od kterého jsem si dost sliboval-bohužel realita je trochu jinde. Jelikož Danyy Trejo je můj oblíbenej ultra záporňák a westernovej žánr mám rád, tak jsem se těšil na akční podívanou plnou svištících kulek a nablejskanejch koltů. No a M. Rourke jako satan, tak to už je sakra lákadlo. Celkově je to takové mdlé a že by to byla nějaká obrovská řežba-tak to teda opravdu není. Bohužel tohle je už celkově pod průměrem, kde to místy i nudí. 40 % ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kdo čekal něco jiného než béčkovou sračku, musí být zákonitě zklamaný. Už jenom podle názvu se dá uhádnout, že to nebude žádný festival neotřelých nápadů a filozofických pojednání. Na druhou stranu je to svižný a drsný masakr, který se s postavami moc nesere a svojí stupiditou a jednoduchostí spolehlivě baví. 60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ó Satane, pif paf, to byla ale kravina. Nemám nic proti pistolnickým návratům z pekla, taky občas dostanu propustku z kotle, ale tady jsem se takřka pořád ztrácel v tom, kdo s kým a proti komu zrovna střílí. To ovšem nic nemění na tom, že potkat duo Trejo - Rourke v temné uličce, tak na zem položím peníze, platební kartu s PINem i cosi hnědého mazlavého a rychle prchám na druhý konec města, abych se utkal s daleko méně nebezpečnou Godzillou. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, kvůli Dině Meyer dám i western. Spojení horroru a westernu fakt nemusím, tohle je naštěstí spíše spojení akčního filmu a westernu jen zápletkou o desperátovi, který se vrátí pomstít z pekla, lehce šmrncnuté. Danny Trejo si roli užívá, má na to ksicht i tetování, stejně jako Mickey Rourke, který se tady moc neunaví a nenadře, ale ten jeho ksicht se hodí už jen na ďábla. Dina Meyer je tradičně kouzelná, i když nv roli šrifovy vdovy a ne nějaké barové poběhlice. Film má spád, akční scény působí dobře, ale přesto je zdlouhavý a minimálně o dvacet minut delší než by měl být. 2.5* ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Poté, co společně Guerrero (Danny Trejo) a Calathea (Dina Meyer) odjíždějí z dolu na dostavníku zpět do města a jsou pronasledování bandity, je v několika záběrech vidět Calathea s puškou v ruce. V dalším záběru však puška mizí, poté se opět objevuje a nakonec ji znovu bere do ruky. (Beo.wulf)
  • Při scéně s dostavníkem ve městě, kdy skáče Calathea (Dina Meyer) z dostavníku, je videt, jak jsou nohy zavlečeny do oprátí, které je táhnou pryč. V mžiku je ale vše v pořadku a Calathea leží na zemi, kam dopadla. (Beo.wulf)
  • Počas natáčania v rumunskej Bukurešti vošiel do scény túlavý pes. Mickey Rourke si ju adoptoval a dal jej meno Foxy. (whack)

Reklama

Reklama