Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

To zase byla "řežba" :D. V Tombstone nikdo nikoho neřezal, jen tam přišla "Smrt" v podaní Danny Treja. Překladatel názvu asi nepochopil (nebo film neviděl). No neva. Film jako takový mě překvapil. Ne námětem, hereckým výkonem (kohokoliv) nebo tak. Ale formou. Neobvyklé úhly kamery a netypické záběry. Něco podobného jsem viděl naposled ve westernu Posse (což je 20 let starý film). Díky tomu se u mě podařilo nastavit celkem příjemné rozpoložení a sledování filmu jsem si užil. Jinak je to čistokrevný průměr co nezklame. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Westernové déčko, od kterého jsem si dost sliboval-bohužel realita je trochu jinde. Jelikož Danyy Trejo je můj oblíbenej ultra záporňák a westernovej žánr mám rád, tak jsem se těšil na akční podívanou plnou svištících kulek a nablejskanejch koltů. No a M. Rourke jako satan, tak to už je sakra lákadlo. Celkově je to takové mdlé a že by to byla nějaká obrovská řežba-tak to teda opravdu není. Bohužel tohle je už celkově pod průměrem, kde to místy i nudí. 40 % ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Překvapující co může z Westernu vzejít když si stím někdo pohraje a tady si s tím tvůtci pohráli báječně . Nebyl to sice úplně Western , ale to je jenom dobře . A kromě příběhu který scénáristi sepsali přímo nádherně Danny Trejo si zahrál svoji roli tak jak měl a byla mu jak na míru šitá . ( 1.10.13/MAC ) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Satan (Mickey Rourke) a zubatá, tlučou mi na vrata, tak pakuj se náš příteli (Danny Trejo), už je tvůj čas. Pojďte dál, povídám - ještě si jednu dám a že je to flám poslední, tak zvu i vás... Tak jo kucííí, jdem se podívat na tu závěrečnou pomstychtivou řežbu v městečku Tombstone. Akční westernek, spolu s Trejem a Rourkem se tváří drsně, avšak opak je pravdou... Drsnýho na něm nemůže být v podstatě nic, protože nikdo nic ani nestihne na tý akci vidět! Nesnáším tyhle novodobý manýrky pánů od střihu a už mě to posralo takovejch filmů, co by bez těchto výstřelků mohlo být daleko výš v hodnocení, že mě to přestává bavit! Liam si to nezasloužil s 96kou 2 a Statham s Parkerem taky ne. Danny s Mickeyem dopadli podobně. Film by byl nádherý (moje oblíbený) "béčko", díky střihu je to jenom "béčko"! Jinak Mickey, prosím zhubni! Je to vážný! 55% ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem masakr, dostal jsem masakr, bohužel značně odkrvený, s přihlouplými zpomalovačkami a bohužel už totálně nehrající Dinou Majerovou. Aspoň že Trejo se tváří hnusně jako obvykle a Rourkovic deformovaný gzift je na satanáše jako dělaný. Jen tihle dva to vytáhli aspoň na dvě šerifské, i když značně orezlé. Hvězdy, co asi. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Poté, co společně Guerrero (Danny Trejo) a Calathea (Dina Meyer) odjíždějí z dolu na dostavníku zpět do města a jsou pronasledování bandity, je v několika záběrech vidět Calathea s puškou v ruce. V dalším záběru však puška mizí, poté se opět objevuje a nakonec ji znovu bere do ruky. (Beo.wulf)
  • Během přestřelky v baru můžeme zahlédnout prchající, nahou dívku s viditelně silikonovým poprsím. Což v 19. století nebylo možné. (Lumberjack)
  • Při scéně s dostavníkem ve městě, kdy skáče Calathea (Dina Meyer) z dostavníku, je videt, jak jsou nohy zavlečeny do oprátí, které je táhnou pryč. V mžiku je ale vše v pořadku a Calathea leží na zemi, kam dopadla. (Beo.wulf)

Reklama

Reklama