Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kariérní kouč Sven právě prožívá krizi. Pomáhá lidem změnit jejich životy, ale sám je z toho svého už unavený a jeho dosavadní zaměstnání ho přestává bavit. Dává výpověď a rozhodne se uskutečnit svůj velký sen. Chce být volný jako Johan, jeho dávný přítel, dobrodruh a spisovatel, který se díky svým knihám stal národní celebritou. Odlétá do Thajska, kde chce napsat svůj první velký román. (Severský filmový podzim)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Nifgai 

všechny recenze uživatele

Mám velmi rada romantické komedie a tahle se vyloženě povedla! Začátek byl sice chvíli nudnější, ale když se pak děj přesunul do Thajska, tak se to pořádně rozjelo. Vtipné a trapné momenty Svena prostě nebrali konce! Film opravdu pobavil a byl dobrým zakončením pracovního dne. Jsem zvědavá na další filmy festivalu! (Severský filmový podzim) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenkrát na Phuketu je neuvěřitelně fajnová komedie. Sice je její podstata naprosto klasická a v ničím se neliší od celé řady dalších romantických komedií, ale to zpracování si podle mě pět hvězdiček zaručeně zaslouží. Díky postavám ve filmu, díky hercům, díky atmosféře a díky prostředí. Skvělý film a splnil účel. Zvednul náladu. ()

Reklama

JohnyD 

všechny recenze uživatele

A že to nejde! Pri dvoch scénkach som plakal od smiechu a v tomto hnusnom počasí bolo fajn sa presunúť do Thajska. Zo začiatku to síce drhne, ale ako náhle sa ocitáme na plážach zaliatymi pieskom a slnkom, tak to začne odsýpať. Švédi mi trošku dali vieru, že vedia točiť aj európsku rutinu romantických komédii 6-7/10 ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Jasně, uznávám, že je to celé taková letní romantická pohodovka, jenže těch okamžiků, kdy jsem měla velmi neodbytný pocit stokrát viděného, bylo na můj vkus až příliš. A na to, že je to snímek ze severu, bych čekala přeci jen trochu propracovanější charaktery. Vím, že je to jen komedie, ale Švédové jsou jinak na psychologii postav machři. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Švédsky Jirka Mádl v hlavnej úlohe (mám na mysli špeciálne tie idiotské, udivené ksichty, ktoré majú obaja spoločné)! Toto nemalo chybu, drahí priatelia! Po Hanekeho depke Amour, ktorá ma psychicky rozsekala, je toto istá cesta späť do normálu! Parádne prostredie, krásne baby ( hlavná hrdinka by mohla očami roztápať balvany! ), síce shitový soundtrack, ale na to sa vysrať, a George... Uff, zábava nad mieru vyšitá! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama