Reklama

Reklama

Léto s Italem

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2012, 36 min

Režie:

Michal Herz

Účinkují:

Emanuele Ridi

Obsahy(1)

Oblíbený kuchař Emanuele Ridi se vrací ke svým kořenům do rodné Itálie. Nová letní kuchařská show pro milovníky italské kuchyně. Nechte se inspirovat, ochutnejte zajímavé recepty a atmosféru krásné krajiny v novém pořadu Léto s Italem. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

Karp 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála pořadů o vaření, které jsem byl ochoten snést. A zřejmě za to může jen sympatický Emanuel Ridi, který působí lehce amatérsky, přestože jako kuchař bude jistě zdatný a znalý. Další plus je prostředí - pryč z kuchyně, pryč od bílých dlaždiček, ale pěkně do přírody a užít si jídla a pohody. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ač nejsem zdatným kuchařem, léto si kurvit motýlem Emanuelem Ridim nehodlám. Jeho čecho-italština je opravdu grandiozní, stejně jako jeho recepty. Neustálé podsouvání, že tohle je zaručeně dobrý recept a žádný jiný, respektive od nikoho jiného, je už celkem pakárna. Hlavně hodně těstovin. Žerte zdravě a co dál?! Stejně podle těch receptů nikdo nevaří, tak na co to ještě sledovat a psát si recepty. Ridi je navíc naprosto necharismatický ital. Říká se, jak jsou italové překrásní, srší z nich charisma a takové ty kecy, tak tenhle se jim zrovna dvakrát nepovedl. Takže ani ty ženské nemůžou v kuchyni nad hrncem a s vařečkou v ruce zaplesat a pochlubit se, že mají recept od "nádhernajse", to když se jich přítel nebo manžel náhodou zeptá, nad čím tak v kuchyni blaženě a zasněně přivírají oči, tak sotva z nich vypadne že nad Ridim. Mistr kuchař nezajímavý, stejně jako celý jeho zbytečný pořad o vaření, kterých se za poslední roky na televizních obrazovkách vyrojily desítky. Některé zůstaly a otravují dál a ty rozumnější se odporoučely a zapadly v zapomnění. Jen aby se naše televize zvoleného formátu nechytily a nenatočily "Zimu s Babicou" a "Letní chuťovky s Pohlreichem" Od té chvíle bych raději držel dietu, i když to nemám zapotřebí. Mé hodnocení: 0% ()

Reklama

ondrula 

všechny recenze uživatele

Nějak moc nechápu, proč zrušili původního Itala, protože elegantní středomořský závan v zaprděné české kotlině je více než osvěžující, ale asi to zafungovalo i jako katarze, protože Léto s Italem je jednoznačně krokem kupředu. Ovšemže uznávám, že moje sympatie jsou vybuzené mojí nekritickou oblibou Itálie a nemusí je sdílet každý, ono je ale opravdu okouzlující, když sympaťák Emanuel brázdí dodávkou Apeninský poloostrov a v jednotlivých regionech upozorňuje na gastronomický speciality. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Rejža Michal Herz se v tom vaření už orientuje. Tohle je vlastně asi první seriál-dokument-cestopis s Emanuelem Ridi, kde jsem si řekl, že mi je sympatický a že fakt umí. Zřejmě řada žen, zejména ve středním věku, to už věděla i dřív :-) On jede, někde se zastaví, něco místního nakoupí a něco rovnou venku u auta uvaří. A o tom to je, ten jeho přízvuk je vážně roztomilý a to jsem na 100% heterák. ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Skvělá kuchyně v podání sympatického Emanuela Ridi v kombinaci s nádhernou letní Itálií, jejíž kulinářské poklady doslova s patriotským nadšením představuje, činí z tohoto pořadu skvělý zážitek, po kterém vám nezbývá než vzít do ruky vařečku a zažehnout jasným plamenem všechny hořáky ve vaší kuchyni! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama