Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dívčí taneční skupina pod vedením slavného manažera a choreografa Evanse slaví úspěchy po celém světě. Uhlídat tento rej krasavic je pro Evanse úkol vskutku heroický. Snad proto u něj platí cosi o tom, že účel světí prostředky. Musí totiž udržet nejen profesionální kázeň, ale především i kázeň morální. Muži, to znamená vztah – sex – manželství – sňatek – dítě, cokoliv z toho znamená pro dívku konec kariéry, pro Evanse hledání nové tanečnice a pro soubor narušení disciplíny. O to větší zděšení zavládne u Evanse, když ve svém pokoji, uprostřed úspěšného turné, nalezne nemluvně. Je třeba zachovat chladnou hlavu a především nezpochybnit svou autoritu. Co ovšem není pro mistra improvizace, jakým je Louis de Funes, zas takový problém. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Milanest

Milanest (hodnocení, recenze)

Ako mlaďunký som to vnímal ako slabšiu funesovku, no ako starnem, milujem tento film čoraz viac. Je to krásne, má to pre mňa úžasne kúzlo.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

KIT.HL

KIT.HL (hodnocení, recenze)

OBNOVENÁ ČESKOSLOVENSKÁ KINO PREMIÉRA ÚPF 04/86 ČESKÁ VERZE

CRYPT

CRYPT (hodnocení, recenze)

pamatuji si ze jako malej jsem byl uplne hotovej z nekterych tech bab obvzlast v tech jejich slusivych krojich :-D

lilusha

lilusha (hodnocení, recenze)

Komedia, v ktorom si zahral so synom Olivierom (hral krasneho Philippa). Komedia, ktora mozno pride hlavne muzskej casti publika mierne nezaujimava (tanec), kde vsak Funes predvadza to najlepsie zo seba. Kto by si nezelal takeho mileho trenera, ktory je zaroven priatelkou, radcom, opravarom, zavoznikom, no proste vsetkym pre svoje "ovecky". Vybera si ich s takou preciznostou a nesmiernou prisnostou. Najkrajsia scena pre mna je vazenie zverenkyn a ich rozdelovanie: jest - slapat :-) A ano, dievcata boli uzasne, krasne. Funes medzi nimi trcal ako kol v plote, ale o to ide, ten kontrast.. choreografia sa tiez nemusi hanbit. Ktovie kolko to pan Funes trenoval, to je ho piti piti pááááá

Reklama

Reklama