Reklama

Reklama

Nitro Circus

  • USA Nitro Circus: The Movie (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Nitro Circus nabízí adrenalinem nabité kaskadérské výkony, které jste dosud neviděli, i legrační kousky v podání jezdců světově proslulé skupiny Nitro Circus pod taktovkou Travise Pastrany. Tento ryzí šílenec, jeden z nejznámějších představitelů motocyklové akrobacie, je hlavní postavou skupiny neohrožených, odvážných a vynalézavých bláznů, která předvádí ty nejnebezpečnější výkony v plné kráse… a jen pro vás! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Smíchej jakýkoli klasický adrenalinový snímek (sk8, snb, moto, whatever..) s Jackass a máš tady Nitro Circus. Jasně, NC je známý název již z televize a prakticky se neliší. Pokud má rád člověk, adrenalinové sporty (zde hlavně motorky a kola) s dávkou humoru, přijde si na své. Nic nového, nic převratného, ale mě takové věci baví a hltám každou sekundu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že s touto šílenou partou (v mnohém podobnou Jackass - ale bez blitek :)) jsem se v jejich celovečeráku setkal vůbec poprvé ale setkání to bylo zábavné a intenzivní. Opravdu zábavná podívaná o bláznech, kteří mnohokrát riskují své životy jen pro to aby překonávali hranice a pobavili ostatní. Kde uvidíte skok přes propast s kamionem nebo autobusem? Zde ano. ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Celkem mě překvapilo, že po takové době, co se objevilo první oznámení o tom, že seriál je u konce a začíná se pracovat na 3D filmu, se mi dostane tak akorát neoriginální a o hodinu delší kopie jednoho z mnoha dílů, kde jsou jediné zajímavé novinky Nitro Golf a závěrečná ukázka na živé vystoupení (která mohla být klidně o dost delší, protože film pro někoho, kdo viděl všechny díly, nemá skoro vůbec co nabídnout). Ale i přes to, že snad všechny díly byly o dost lepší než tohle, lidem z Nitro Circus patří moje nekonečné uznání a neskutečně se na ně těším za měsíc v O2. ()

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Toto je film, pri ktoromm človek povie "wow!", ale aby to niekoho humorne zabavilo to asi nie je. Je to čistá kaskadérina a tej show tam je pomenej. Veľa ľudí to tu porovnáva s Jackass ale toto je úplne o inom. Ak sa niečo nepodarí v Jackass je to sranda, ale aksa niečo nepodarí tu tak končia títo chalani prinajlepšom v nemocnici (viď. skok s autom). Ako komédiu by som toto neradil vôbec, lebo úprimmne som sa zasmial len, keď im tam zostal vysieť ten skúter na rampe. Priemerný film s perfektnými predvedenými kúskami, ale toto nie je film, ktorý by som si pozrel 50x ako som už videl Knoxvilla a spol. Hodnotenie 5 z 10, ale 100 ludí 100 chutí. P.S. Chcel by som si skúsiť zahodiť melón z mrakodrapu! ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

V Hollywoodu se toho báli......a ono to stálo jen pár šlupek........ Takže těch sedm lidí naložte do dětského, pardon školního autobusu, a koukejte kam doletí. Já tedy nevím, ale připadá mi to ujetý a pitomí. Mám dojem, že to nejsou normálně uvažující lidí. Nedostatky ve fyzice a matematice jsou zde do očí bijící. Taky nejsem dokonalej, má čeština má hodně chyb, ale hlava, to je něco jiného. Jejich pokusy mi připadají ubohé a ještě se to pokouší zpracovat do filmu. To že je nějaké umění? Dle mého je to nedostatek rozumu schovaný za rouškou "svobody". Úvodní varování před "filmem" a následný film bych pouštěl jako instruktážní snímek o degeneraci mozků. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Na konci filmu a v záverečných titulkoch hrá v pozadí kapela DropKick Murphys. (Déé X Géé)
  • Většina kaskadérských kousků, které jsou ve filmu předváděny, se musela točit v Panamě, protože v USA bylo jejich provedení bez jištění zakázáno. (TheTrox)

Reklama

Reklama