Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film
Krátkometrážní / Akční / Thriller / Drama
USA, 2012, 10 min

Punisher (Thomas Jane) si ten den chtěl jenom vyprat prádlo. Potom co viděl gangstery jak ohrožují prostitutky a nasledně i chlapce, řekl si, že to tak nemůže nechat být a musí je potrestat. (Folky)

Videa (1)

Celý film

Recenze (401)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Hodně luxusní "omáž" od fanouška předlohy, který se bohužel nešťastně přimotal k jejímu potupnému filmovému ztvárnění (http://www.csfd.cz/film/117953-kat/), stejně jako před ním Dolph Lungren. Třetí pokus jsem neviděl, ale nepochybuji o tom, že není o moc lepší. Thomas Jane nám tu zahrál ve zkratce jedno z poselství, které by měl předávat Frank Castle, a to i velmi podařeném kabátku. Komiksovky se nám poslední dobou "reloadují" přinejmenším do lepšího průměru, protože už si na nich nechávají záležet, tak snad přijde Frank i po čtvrté. A přinese s sebou tu temnou, studenou a drsnou samotu hněvu znechuceného člověka. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem věděl, že s Jackem Danielsem se dají dělat divy. Stačí si jít dole v ulici do prádelny přepláchnout hadry od krve z předchozích dobrodružství a může se docela dobře stát, že mezitím někdo stihne někoho znásilnit, nebo příliš transparentně napadnout nezletilého. Kdo to zažil, dá mi jistě za pravdu. Stejně tak hrdina tohoto krátkého snímku. Tenhle den rozhodně něco provede, někomu halt tu držku rozbije. To je prostě jasné jako facka. Snímek je ve své krátkosti vynikající. Už dlouho jsem se tak nechlámal, jako u této pouliční bitky, člověk má hned chuť buď na Jacka Danielse nebo na to, rozbít nějakýmu zfetovanýmu negrovi držku. A škoda, že Jack Daniels není klasická skotská. Klidně by si do toho mohl každý zpívat: Láhev skotský whisky - mezi tvoje pysky... ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Thomas Jane byl takovým nic moc Punisherem, ale zde předvádí akci, která by komiksovému mstiteli udělala čest. Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, ale kdyby si Jane s Joanou plácli, možná by z toho byl ten pravý komiksový mstitel a Lundgrenův Punisher by konečně mohl odejít do komiksového důchodu, neboť by měl řádného nástupce. Hej hoši, jen tak dál. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Krásne vyhratie si s mytológiou Punishera. Všetok ten drsný humor, štylizovanosť, digitálna krv a Thomas Jane ako osamelý a tichý hrdina - záber ako si vyhodí fľašu Jacka pred útokom je doslova až orgazmický. Pre mňa asi jeden z najlepších malých veľkých príbehov. A po tomto jednoducho chcem nového Punishera. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tenhle chlápek si přišel vyprat jen svoje prádlo. Nenapadlo ho, že negerský klučina se dostane do rukou negerské bandy a on se do toho incidentu vloží. Bylo více špinavé prádlo, nebo se větší špína odehrávala na ulici? Návod jak knockautovat svého protivníka láhví kvalitní whisky a ještě mu důkladně přerazit pár kostí funguje jako dobrá reklama. Nehodnotil bych to nějak závratně. Zvláštní, jak se opěvuje Thomas Jane, ale když hraje v celovečerním filmu, ani hafánek po něm neštěkne. To samé platí pro režiséra Phila Joanou, jehož "kvalitní" filmografii už nesleduji od jeho nedomrlého thrilleru Mrazivá vášeň, ve kterém už tehdy uplatnil dobrý režijní cit pro technickou stránku. I zde je velmi působivá kamera, chladnokrevný Thomas Jane a stříkající gejzír "v něm já a spol." krve. Ani jsem nevěděl, že Jack Daniels tak dobře hoří. Jeho hořlavost ale na ulici nezkoušejte. Vzhledem k tomu, že jsem od Joanoua neviděl lepší počin s tak propracovanou režijní stylovostí, má ode mě 70%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Herec Thomas Jane si zopakoval komiksovou postavu od Marvelu Punishera již podruhé. Stejnou postavu ztvárnil již ve snímku Kat (2004). (tyzmrde)
  • Frank Castle (Thomas Jane) má na nárazníku auta nálepku, na ktorej je nápis – “My Child is an Honor Student“. (ČSFD)

Související novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama