Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film
Krátkometrážní / Akční / Thriller / Drama
USA, 2012, 10 min

Punisher (Thomas Jane) si ten den chtěl jenom vyprat prádlo. Potom co viděl gangstery jak ohrožují prostitutky a nasledně i chlapce, řekl si, že to tak nemůže nechat být a musí je potrestat. (Folky)

Videa (1)

Celý film

Recenze (401)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Znas rozdil mezi spravedlnosti a trestem??? naprosto ultimatni nekompromisni kratkometrazni naser rozhodnuti zda koupit flasku Jacka Danielse ci nekoupit se muze stat naprosto zivotni a zasadni nejenom pro chlapka co dorazil jenom proto aby si vypral pradlo a nechtel se do niceho srat ale i pro ty kteri ten rozdil mezi trestem a spravedlnosti uz brzy poznaji perfektne vygradovana zabavna a vymazlena nasilnicka zalezitost kterou nemuzu proste hodnotit jinak nez maximalnim poctem Jack Daniels old Tennessee whisky!!! ()

geklon 

všechny recenze uživatele

vím, že po takovém úspěchu se nejspíš natočí celovečerák, ale představte si co by to bylo za revoluci, kdyby se točily desetimutové segmenty, které by podle úspěchu rozhodly o realizaci a další životnosti zamýšleného projektu.To by se ušetřilo peněz, životního prostředí a hodiny a hodiny hledání mezi tunami nehodnotných Holly srajděr.....no každý zboží má svého kupce......Pocta komiksové předloze........to jak to graduje je obdivuhodný......nemohl jsem se dočkat pořádného masakru.....mě osobně by se zamlouval seriál..... Thomas Jane je na po druhý výborná volba, Ron Perlman by mohl být jeho Batwoman..... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tenhle chlápek si přišel vyprat jen svoje prádlo. Nenapadlo ho, že negerský klučina se dostane do rukou negerské bandy a on se do toho incidentu vloží. Bylo více špinavé prádlo, nebo se větší špína odehrávala na ulici? Návod jak knockautovat svého protivníka láhví kvalitní whisky a ještě mu důkladně přerazit pár kostí funguje jako dobrá reklama. Nehodnotil bych to nějak závratně. Zvláštní, jak se opěvuje Thomas Jane, ale když hraje v celovečerním filmu, ani hafánek po něm neštěkne. To samé platí pro režiséra Phila Joanou, jehož "kvalitní" filmografii už nesleduji od jeho nedomrlého thrilleru Mrazivá vášeň, ve kterém už tehdy uplatnil dobrý režijní cit pro technickou stránku. I zde je velmi působivá kamera, chladnokrevný Thomas Jane a stříkající gejzír "v něm já a spol." krve. Ani jsem nevěděl, že Jack Daniels tak dobře hoří. Jeho hořlavost ale na ulici nezkoušejte. Vzhledem k tomu, že jsem od Joanoua neviděl lepší počin s tak propracovanou režijní stylovostí, má ode mě 70%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zatímco Thomas Jane hází do pračky v prádelně mince, černej dealer drog na zaplivané ulici hází postávající šlapky o zeď. Když se v jeho spárech objeví malý kluk, praní prádla musí ustoupit. Osa nemluvný muž sledující násilí – chvíle váhání – brutální trest funguje na výbornou, navíc je podpořená přítomností výborného Rona Perlmana. Drsné, funkční i vtipné. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZKURVENÝ ZVÍŘATA“..... /// Když se bílej chlap připlete do ,,záležitosti“ těch černejch (na tohle ani nemysli! )Thomas Jane a jeho příspěvek k tématu, že svět nemusí za každou cenu dospět k záhubě. Krásně brutální, poučný, ale krátký! Ovšem v takovýhle ,,Bakalářský“ stopáži bych zřejmě dokázal ohromit i já. Nevěříte? (Dejte mi k dispozici 5 vopálenejch, sirky, trochu…)/// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že s lahví ,,Jacka“ se dá udělat pěkná paseka (a taky s pistolí, nožem, …). 2.) Thx za titule ,,Serpent“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Fľaša, ktorú má Frank Castle (Thomas Jane) v ruke je whiskey Jack Daniels. Vo filme môžeme vidieť, že za ňu dáva predavačovi v obchode (Ron Perlman) 40 dolárov, totižto v USA skutočne stojí od 30 do 40 dolárov. (Odpocivadlo)
  • Frank Castle (Thomas Jane) má na nárazníku auta nálepku, na ktorej je nápis – “My Child is an Honor Student“. (ČSFD)

Související novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama