Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Přestože jeho královstvím neustále otřásá zrada a rozbroje, jsou Ragnarovy dobyvatelské touhy pořád neukojené a vede svoje bojovníky na Paříž. (Netflix)

Recenze (48)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Realita je nuda, budiž fantazie! Budiž personalizovaný Ódin, budiž totálně zvrácení panovníci, budiž lstvivé intriky, budiž mise, které se sice nikdy neodehrály, ale dostaly tak úžasný televizní vizuál, že se u nich mění charakter dechu. Baví mě ta filmařská poctivost. Jasně, prachy, ale hlavně práce. Mraky, mraky práce. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jestliže předchozí řada byla samá řežba a boj o moc, tak ve třetí se trošku na řežbě ubralo, ale začalo se víc souložit a plkat o náboženství. Na jednu stranu tomu rozumím, ona by to byla nuda, sledovat 30 dílů, jak se navzájem všichni snaží vykostit, ale Ragnarova postava mohla být toho teologického "updatu" ušetřena. Bohatě stačilo, jak pěkně prožíval náboženské dilema Athalstan. Tvůrci se ale hold rozhodli jinak a postavu Ragnara zprasili jak mohli. Dokonce jsem si v posledních dílech říkal, že by mi nevadilo, kdyby mu na hlavu padla cihla a vystřídal ho Rolo. To jsem ještě nevěděl, že scénáristi testovali houbičky, které Vikingové žvýkali a připraví velmi podivný konec této řady. Ze zvědavosti budu ve sledování pokračovat, ale jsem trochu rozčarovaný...tento směr se mi moc nelíbí. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotím stejně jako řady předchozí, třebaže by si 1. i 2. zasloužily o hvězdičku méně, když je porovnáme s tím, jak se tahle nekompromisní řežba konečně rozjela. Zasekl jsem se letos v únoru ve druhé sérii právě proto, že mi nepřišla ničím výjimečná. Ale těchto 10 dílů už z Vikingů dělá zcela jiné kafe. Obzvláště poslední části, kdy je nám konečně servírovano očekávané obléhání Paříže. Jsem rád, že můžu brát Vikingy jako seriál, na který nekoukám jen kvůli velkolepým bitvám. I na akci poklidné díly totiž opravdu stojí za to je vidět. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už je viditelně slabší a obsahuje spoustu historických i příběhových chyb. Stále si však udržuje vysoký průměr a dosti dobrou příběhovou linii plnou zásadních zvratů. Což vlastně dokazuje i velice promyšlený závěr, který bezpochyby poslední epizodou zachránil  tím pádem zajistil úctyhodné uzavření této série. Solidní čtyři hvězdy, ale dobrovolně bych si to už asi znovu nepustil. 82% PS: Poslední epizoda bezpochyby rozhodla o hvězdě. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ragnar mě docela zklamal, že poslední dobou o ničem moc nerozhodoval a držel se v ústraní, když někdo k vikingům mluvil. Snad v další řadě si spraví renomé. Jinak kvalitativně už tady bylo znát, že to jde mírně dolů a celkem se bojím dalších řad, na které jsem moc chvály nezaslechl. Zatím jsem ale napjatý na další díly...90% ()

Galerie (144)

Reklama

Reklama