Reklama

Reklama

Metallica: Through the Never

  • USA Metallica: Through the Never (více)
Trailer 1

Legendární americká kapela Metallica přináší na plátna kin zcela nový filmový zážitek. Film s názvem, odkazujícím na stejnojmennou píseň z Black Album, sleduje mladíka Tripa (Dane DeHaan), který na živém koncertě skupiny musí splnit nebezpečnou tajnou misi. Kulisami jeho příběhu je jeden z nejlepších koncertů Metallicy ve vyprodané aréně. Tento jedinečný projekt v sobě spojuje filmový příběh a velkolepé živé záběry z koncertu jedné z nejpopulárnějších a nejvlivnějších rockových kapel v historii. Filmovému divákovi přináší neopakovatelný  a vzrušující 3D zážitek, který díky oslňující pyrotechnice, propracovaným jevištním scénám a obrazem snímaným najednou 24 kamerami, nemá na plátně obdoby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (169)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priemer a to len za to, ze Metallica je legenda, ako bol Legendou Lemmyho Motorhead- ten vsak zanikol jeho smrtou. Od albumu St. Anger z roku 2003 sa uz len trapia. Podla mna ziju len zo slavnej minulosti a v depresivnej pritomnosti. A to som ateista a funda metalu. Ten tiez patri do vseobecneho rozhledu. 50 % ()

p3tris 

všechny recenze uživatele

Pánové z Metallici jsou neskuteční pozéři a ješitové, ale nejspíše i kvůli tomu můžeme na plátně vidět jeden z nejvelkolepějších rockových koncertů. Pódiové show je bombastické a zvuk perfektní. A to je vlastně všechno. Putování Tripa už je jen takovým malým bonusem navíc. Ten, kdo má alespoň trochu kladný vztah k této kapele, tak se bude bavit. Kdo ne, a jde na tento film čistě z „intelektuální“ potřeby kritizovat, bude se hodinu a půl nudit a pak po internetových fórech kydat hnůj. Jeho chyba. ()

Reklama

Holina 

všechny recenze uživatele

Tak jasně. Tento film je vlastně jen jednou z mnoha masáží, které Metallica a její marketingový tým dokonale ovládají. I samotný brand pro tento film má obrovský záběr (viz. třeba tričko Metallica s logem filmu). A klobouk dolů! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Metallicu už jsem pěkně dlouho neslyšel, a tak jsem rád, že jsem si ty jejich parádní songy zase mohl oživit. "Metallica: Through the Never" je v podstatě záznam koncertu, ale s tím, že je doplněn o docela jednoduchý příběh, který má ale ten správný náboj. Strhne vás ale hlavně hudba, která dokazuje, že ani okolo padesátky nejsou tihle pánové nudní a pořád v sobě mají pořádnou sílu. ()

Ceres odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdříve řeknu tohle: dá se řici, že jsem fanouškem Metallicy. Metallicu a její první 4 alba (Kill´em All, Ride The Lightning, Master of Puppets a ...And Justice for All) mám strašně rád, ale pokud se budu chtít podívat na jejich koncert a užít si ho, tento paskvil vynechám, jelikož zvuková stopa je příšerná. Nechápu, proč zvýraznili basovou linku takovým způsobem, tohle se nedá poslouchat. Za mě je to strašné zklamání. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Všetky skladby okrem poslednej sú živými nahrávkami z koncertu, ktorý sa uskutočnil v auguste 2012 v Kanade. Skladba "Orion" bola nahratá počas zvukovej skúšky. (Gothar)
  • Ačkoli úvodní scéna a pár dalších poukazuje na to, že se koncert odehrává v BC Place areně, samotný koncert se uskutečnil v Rogers Areně ve Vancouveru, která se nachází jen pár metrů od BC Place. (Punisher)
  • Obsah tašky, kterou měl Trip (Dane DeHaan) přinést zpět do arény, nebyl nikdy ukázán ani vysvětlen. (Punisher)

Reklama

Reklama